Kaspars2017-10-04 22:28
Sievas vēl nav, pirmapstrādi medījumiem veicu es pats, ar to nevienam neuzbāžos, no pīlēm top pastēte. Parasti trāpās pa vienai pīlei, jo reti kad sakrīt trāpīšana ar lielu pīļu skaitu.
Andris2017-10-05 12:20
Padalīsies ar pastētes recepti?
Kaspars2017-10-05 15:55
Sākumā pīles izvāra, pēctam atkaulo un gaļu samaļ putrā, pieliek klāt sviestu un garšvielas un atkal liek vārīties, pēctam saliek burkās, vienīgi ātri jāapēd jo negrib ilgi glabāties.
Mārtiņš2017-10-05 17:43
Pieliec vēl klāt pa 100g vārītu,100g žāvētu speķi vārītus burkānus,ķiploku,bišķiņ piparus-tad gan ir manta.Malt var lielākā blenderī-sanāks viendabīgāks.
Kaspars2017-10-04 19:05
Skaisti..pats vai sieva plūks mazo gaļas gabaliņu ;-))??