Šodien vārdadienu svin Monvīds, Egita, Emīls, rītdien - Ludmila, Laimdots, Laimiņš
Top Image

Forums

Tēmas nosaukums - Jauno mednieku perspektīvas!

Informācija

Šajā diskusijā piedalās 39 lietotāji. Komentāru skaits 5. Pēdējais viedoklis 16.03.2016. 10:28

Slēpts
12.03.2016. 23:33
Vispār neesmu dzinis, ja neskaita zosis.
Drošvien piedzimu ne tajā vietā un laikā.
Bet man citreiz ir garlaicīgi...
Slēpts
12.03.2016. 23:45
Paņemiet taču vienreiz Jāni B... Sliktāk noteikti nebūs.
Mārtiņš
Mārtiņš
Pēdējo reizi manīts 2023-06-30 23:55
Lietotāja statuss: Aktīvais lietotājs
Atrašanās vieta: Trikāta
Medību stāžs: no 87.g
Aprīkojums: 16., 12., 243.
Suņi: taksis Teodors
Medību trofejas: 25
13.03.2016. 01:29
Viestur-ganiņš arī sāka ar zosu ganīšanu,tā ka labs iesākums.:)
Žanna
Žanna
Pēdējo reizi manīts 2023-11-02 23:18
Lietotāja statuss: Jaunākais eksperts
Atrašanās vieta: Aizpute
Suņi: 3 jagdterjeri, taksis un Rietumsibīrijas laika
Medību trofejas: 27
13.03.2016. 08:21
Nu ko jūs, vīri, te var ņemties kā bābas pa tirgusplaci!
Starp jaunajiem mudaku % ir aptuveni tāds pats, kā starp vecajiem! Vismaz mūsu kolektīvā visi jaunie puikas ir superīgi čaļi! Ja kaut ko nezina- tad priekš tam ir vecākie kolēģi, kas paskaidro un pamāca. Cits jautājums ir tas, ka jaunie daudz lasa, interesējas, daudz ko zina no teorijas, bet daudziem vecajiem tas nepatīk, jo viņš ir medījis 40 gadus un viņam viss jaunais liekas nepieņemams.
Protams, jaunajiem noteikti vajadzētu paiet kādu laiku par dzinēju, (es pati gāju 2 gadus, lai gan kolektīvs to man nelika, tā bija mana izvēle) vai arī jāpabraukā par viesmednieku, jo tā uzreiz kolektīvā nepazīstamu cilvēku varētu būt, ka negrib ņemt. Jāiepazīst kolektīvs un kolektīvam ir jāiepazīst jaunais mednieks, un ja viens otram patīk, tad pastāv iespēja, ka kopā sadzīvos daudzus gadus.
Raimonds
Raimonds
Pēdējo reizi manīts 2024-08-19 22:56
Lietotāja statuss: Lietotājs
Mednieku organizācija: MK POPE
Atrašanās vieta: Rīga
Medību stāžs: no 2014, augusts
Aprīkojums: Browning Maxus 12-76, Benelli Argo 3006
Suņi: NAV
Medību trofejas: 2
16.03.2016. 10:28
Pašam aiz muguras pirmā sezona kolektīvā, ta kā varbūt kādam noder "svaigi", reāli padomi.
1.Apziniet paziņas medniekus un piesakieties par dzinējiem, nevis viesmedniekiem!
2.Netēlojiet no sevis pārcilvēkus ,piestrādājiet par šoferi, dzenat, velkat, dīrajat, piedalaties talkās, tusējiet un sapazīstaties ar večiem utt.Esat vienkārši tāds kāds esat!
3.Pec min. 1 sezonas parunājiet ar kolektīva vadītaju par torētiskām nākotnes iespejām iestāties kolektīvā.
4.Ja nekas nesanāk, atkārtojiet procedūru citā vietā.
5.Caur sludinājumiem NEVIENU kolektīvā neņem!
Pats par dzinēju nogāju 2 klubos kādas 3 sezonas, lai iepazītu processu, večus, mežu, medību norisi utt