Tēmas nosaukums - kaads zin kaadu adresi kur var dabuut karti meza karti ar stigan un ceļiem ....šii ir viena, bet naw visu ceļu( http://www.latvijaskarte.lv/?)???
Informācija
Šajā diskusijā piedalās 14 lietotāji. Komentāru skaits 10. Pēdējais viedoklis 08.10.2012. 13:02
labāk iesaku pirkt plaukstdatoru kuram ir GPS. kartes vari ielādēt kuras gribi. saliec iekšā savas medību platības, TOM TOM karti, visu ko gribi. a tas GPS ir ar dikti ierobežotām funkcijām un tikai nedaudz lētāks par plaukstdatoru. pats lietoju HTC diamond. saliku iekšā savas medību platības vairākās kartēs. satelītkartes ar grāvjiem, māju nosaukumiem, ceļiem, purviem. vēl ieliku dažas ortofoto. TOM TOM bij vecajam plaukstdatoram. šitam nevaru dabūt. negribas naudu maksāt :) pašos sākumos izmantoju magelan GPS aparātu. karte kautkāda nebūt ir bet tas nav tas. iedevu lietošanā radagabalam.
Hei, varbūt kāds konkrētāk varētu iekomentēt navigācijas ierīču izmantošanas iespējas un pieredzi medībās.
Interesē:
Konkrēti plaukstdatoru vai GPS modeļi (HTC Diamon tāds pietiekoši smalks mežam, varbūt ka ir funkcionālāki)
Kādas kartes kurās ir vispilnīgākā informācija arī par lauku rajoniem(piem. tas pats Magelan, TOM TOM, kuram esmu dzirdējis ir tikai Rīga un Latvijas lielceļi).
TOM TOM nedomāju ka būs izmantojams medībām. kartes TOM TOM arī ir nosacītas- tik lielceļi vien. Magelans jau ir itka taisits turismam un medībām. ar kartēm pašvaki(man) irkarte www.xnet.lv pa 50LVL un tur itkā esot diezgan smalka satelītkarte.
kas attiecas uz plaukstdatoru- var jau nepirkt Diamond. var nopirkt pašu lētāko bez GSM. bet es pirku universālāku, lai var izmantot ikdienā, medībās, darbā,zemi mērīt, apstrādāt exel failus un lietot kā mobilo. esmu apmierināts. kartes lieku kādas gribu ja ir koielikt. Ozi explorer programmā salieku kādas jau man tās kartes ir. un mežā rāda kur man jādzen, kur atrodos un kur esmu gājis
Interesē:
Konkrēti plaukstdatoru vai GPS modeļi (HTC Diamon tāds pietiekoši smalks mežam, varbūt ka ir funkcionālāki)
Kādas kartes kurās ir vispilnīgākā informācija arī par lauku rajoniem(piem. tas pats Magelan, TOM TOM, kuram esmu dzirdējis ir tikai Rīga un Latvijas lielceļi).
kas attiecas uz plaukstdatoru- var jau nepirkt Diamond. var nopirkt pašu lētāko bez GSM. bet es pirku universālāku, lai var izmantot ikdienā, medībās, darbā,zemi mērīt, apstrādāt exel failus un lietot kā mobilo. esmu apmierināts. kartes lieku kādas gribu ja ir koielikt. Ozi explorer programmā salieku kādas jau man tās kartes ir. un mežā rāda kur man jādzen, kur atrodos un kur esmu gājis
no triecieniem tā pat.
www.kurtuesi.lv šitā ir daudz jaunāka (2007gada)