Pa 100ls var nopirkt tikai svilpīti kurā iepūst suni meklējot :) Pērc vai nu Tracker vai Contact, ar tiem es pats esmu darbojies un zinu ka strādā, Tracker ir lētāks un uzrāda pat labākus rezultātus, 6km pa mežu var izspiest. http://www.pet-super-store.com... te vari arī nopirkt
Sunu izsekosanas iericem nav nekada sakara ar mikrocipiem.
Es kadu laiku atpakal interesejos kur kas un ka. Tie kas ir lidz 100Ls esot nekadi un drabibas radius esot mazins, ja grib lai normali strada tad esot janem no bieza gala. Kaucka naudas palika zel un man suns prom neklist ta ka pagaidam iztieku. Vajag pameklet zviedriem ir baigi populari sitie verkisi.
Paldies Andri,par mikročipiem jeb identifikācijas zemādas mikroshēmām man ir viss zināms,runa ir par suņa atrašanās vietas vai virziena noteicēju attālumā līdz pat 20 km.
Vai kāds var pateikt saitus vai adreses par suņu izsekošanas iekārtām(lokatoriem),GPS vai radio.Ebay un gunsdog jau esmu izpētījis bet gribētos zināt vai nepastāv svarā un izmēros mazāki.
Es kadu laiku atpakal interesejos kur kas un ka. Tie kas ir lidz 100Ls esot nekadi un drabibas radius esot mazins, ja grib lai normali strada tad esot janem no bieza gala. Kaucka naudas palika zel un man suns prom neklist ta ka pagaidam iztieku. Vajag pameklet zviedriem ir baigi populari sitie verkisi.