ir ari cits viedoklis (skatīt topiku kāgāja saldū )
Slēpts
15.02.2009. 11:22
jā medības bija lielas bet tas ari viss.braucām gūt pieredzi lielu medību organizēšanā. guvām kā tas nav jādara.pirmais- pie cilvēku sadalīšanas deva norādijumus braukt tur un tur ar vietu nosaukumiem ko saprata tikai vietējie. labi ja izdevās neizlaist komandieri no acīm un sekot. otrais-kad notika instruktāža un lika ievērot klusumu visi noklusa ,izņemot vietējos komandierus kastarkšķēja kā tirgus sievas. trešais- dzinēji tika nostādīti ātrāk nekā mednieki un lielāko daļu municijas izšāva pirmajos 500 metros purvus vel nesasnieguši. ceturtais -pats galvenais sāka dzīt pirms vel mednieki (ap 50) bija nostājušies.
Pirms kritizēt, padomājiet, vai paši visu tik perfekti izdarītu? Ņemot vērā, ka ieradās gandrīz pustūkstotis bruņotu vīru - divas reizes vairāk, nekā tika prognozēts! Iedomājieties to stresu, kas organizatoriem tika?
Jā, protams, bija dažas kļūdas, bet kopumā - bija Ok. Ko parāda arī rezultāts.
Domāju, ka nākošreiz, ja kaut kas tāds tiks organizēts, no tām dažām kļūdām būs mācība un tās vairs netiks pieļautas.
Tā kā kritizēt vienmēr ir vieglāk, nekā kaut ko darīt, tad kritizētājiem gribu ieteikt - rakstiet organizatoriem personīgi, iesakiet, ko darīt labāk. Piesakaties palīgos, galu galā.
Es vēlreiz varu tikai apliecināt, ka organizatoriem - visu cieņu.
Vispirms visu cieņu medību organizatoriem un viņu palīgiem!!! Pats esmu kolektīva un medību vadītājs un reizēm 40 medniekus medniekus salikt pa vietām ir problēmas kur nu vēl gandrīz pustūkstoti un ja kādam kaut kas tā īsti nepatika tajās vilku medības, nu nebrauc vairāk, nemocies. Tagad taču daudzās vietās visādās safarī medībās var piedalīties un šaut zebras, žirafes u.t.t tur būs nēģeris kas visu būs perfekti noorganizējis. A mēs tepat- mums patika! Medības -bija OK!!!
mednieki no Limbažu raj.
Janka.. nu nesaskatu ka Frontes puse būt kas pietrūcis, es tur it kā stāvēju, tā nu ir muļķibas... nevajag skalot,, kur ta vēl biezāk, nostāties, blakus viens otram,, Tev nav patiesa informācija... Bilde mani blakus esošie kaimiņi.
Var jau būt. Rakstīju jau - mans subjektīvais viedoklis. Tikai tad paskaidro man - kā tie pelēči paglābās, ja jau stāvējāt rokās sadevušies? Esot bijis ap desmit spici šāvieni ...
Es medībās nepiedalījos, jo nebija iespējas, bet spriežot pēc medību apmēriem, rezultāta un ieguldītā darba, tad vadītājus un organizātorus var tikai apbrīnot! Pats arī esmu medību vadītājs un lielākais mednieku skaits manis vadītajās medībās ir bijis ap 60 un arī, tad uz gaidi. Kritika protams būs un tai arī jābūt, tik vēlams lai bez žulta.
Kadu Tu vēl gribi izskaidrojumu, te viss rakstits. Vadītājs visu aprakstīja.
Janis Rubulis, 14.02.2009. 18:44
Pēdējo reizi manīts 2009-02-15 08:29
Pēdējie 4 tika pamanīti un šauts pa viņiem jau tad,kad mednieki ņēmās nost.Dzinēji jau bija iznākuši.Parasti vilki jau pēc pirmajām zalvēm mūk.Tā arī bija ar šiem diviem,kurus nomedija,bet 4 atlikušie turējās mastā līdz pēdējam.Tas gan ir vilkiem neraksturīgi,bet šoreiz tā notika.Vēlreiz paldies visiem,kas mums palīdzēja.
Jā, protams, bija dažas kļūdas, bet kopumā - bija Ok. Ko parāda arī rezultāts.
Domāju, ka nākošreiz, ja kaut kas tāds tiks organizēts, no tām dažām kļūdām būs mācība un tās vairs netiks pieļautas.
Tā kā kritizēt vienmēr ir vieglāk, nekā kaut ko darīt, tad kritizētājiem gribu ieteikt - rakstiet organizatoriem personīgi, iesakiet, ko darīt labāk. Piesakaties palīgos, galu galā.
Es vēlreiz varu tikai apliecināt, ka organizatoriem - visu cieņu.
mednieki no Limbažu raj.
Janis Rubulis, 14.02.2009. 18:44
Pēdējo reizi manīts 2009-02-15 08:29
Pēdējie 4 tika pamanīti un šauts pa viņiem jau tad,kad mednieki ņēmās nost.Dzinēji jau bija iznākuši.Parasti vilki jau pēc pirmajām zalvēm mūk.Tā arī bija ar šiem diviem,kurus nomedija,bet 4 atlikušie turējās mastā līdz pēdējam.Tas gan ir vilkiem neraksturīgi,bet šoreiz tā notika.Vēlreiz paldies visiem,kas mums palīdzēja.