Šodien vārdadienu svin Valija, Ina, Ināra, Inārs, rītdien - Ira, Iraīda, Irēna, Irina
Top Image

Forums

Tēmas nosaukums - Ne pa tēmu,bet svarigi!vai medniekie.lv ir adinistratūra

Informācija

Šajā diskusijā piedalās 17 lietotāji. Komentāru skaits 10. Pēdējais viedoklis 12.02.2009. 09:43
Ar medībām saistītās tēmasForuma jautājumi

Edgars
Edgars
Pēdējo reizi manīts 2022-06-14 14:15
Lietotāja statuss: Jaunākais eksperts
Atrašanās vieta: Kaut kur Latgalē
Medību stāžs: Kas to jau zin cik tā stāža :)
Aprīkojums: Kaut kādi dzelži ir!!!
Suņi: Kaut kad būs!!!
Medību trofejas: 17
10.02.2009. 17:53
Es nesūdzos par ātrakstīšanu, bet zinot kā raksta spečuki es vēl esmu pusceļā.
Lai ātri iemācītos rakstīt, ņem kādu teksta sadaļu, lasi to un centies automatiski raksīt, neskatoties kādas tu pielaidi kļūdas un tici man pēc pāris gadiņiem tu jau tīri labi rakstīsi un bez kādām kļūdām. Vis labākais veids kā ātri iemācīties rakstīt ir čatot. Bet viena problēma šai lietai tiek pielaistas ļoooooti daudz kļūdu un ar laiku cilvēks pierod pie tā.
Kā saka nekļūdās kas nestrādā.
Un par to ap....., kā nu kuram patīk, jo esam dažādi cilvēki, bet pēc idejas esam viena liela ģimene un jāciena viens otrs, jā dažereiz sanāk ne to uzrakstīt, bet domājams visi sapratīs, bet ja sāk riktīgi plēsties kā suņi tad sorry, šeit neko labu nevaru pateikt.
Ka saka krieviski, v semje ne bez uroda. Tā pat gandrīz katrā kolektīvā atradīsies tāds tipiņš kuram kultūra būs pie vienas vietas. Ok var arī dažreiz palamāties, bet vieniem tas sanāk bez starpgadījumiem, dažreiz otrādi var norēkties, bet citiem tas ir pamats lai citu apkaunotu.
Ir protams tādi brīži, kad bez lamāšās nu nekādi neiztikt, jo savādāk nesaprot.
Verners
Verners
Pēdējo reizi manīts 2022-06-30 11:07
Lietotāja statuss: Lietotājs
Atrašanās vieta: Koknese
Medību stāžs: 32
Aprīkojums: pilns
Medību trofejas: 81
10.02.2009. 18:15
Bet kopumā tomēr liekas, ka forumā esošo viedokļu apmaiņas un arī pievienoto trofeju (fotogrāfijās) kultūra salīdzinoši kā pirms nepilna gada ir progresējusi uz labo pusi! Esmu arī ievērojis, ka samazinājies necenzētu vārdu pielietojums un galvenais, ka forumā apspriestās tēmas un viedokļi tiek pārrunāti starp medniekiem medībās un arī tur mainās mednieku attieksme vienam pret otru, medībām un medījumu - protams uz labo pusi.
Juris
Juris
Pēdējo reizi manīts 2011-03-24 13:54
Lietotāja statuss: Nopietnais vērotājs
Medību trofejas: 19
10.02.2009. 18:37
Ēdot rodas apetīte,tā arī šeit forumos.Kad viens uzraksta ne tā,kā cits saprot,vai izprot sākas diskusijas.
Slēpts
10.02.2009. 18:38
Ta nu gan,ja man te vai medībās kāds itkā uzbrauc vai uz.... es neņemu galvā.Es te lasu to kas man interesē.Jo citu viedoklis ir tīri pamācošs vai arī ar kādu gudrību.Jo tad jau pēc pieklājības normas ņemot nebūs pieklājīgi arī ja uzrakstīsi kādam ar vārdu "TU" nevis "JŪS".Nevajag palikt sīkumainam.
Raimonds
Raimonds
Pēdējo reizi manīts 2024-03-29 20:31
Lietotāja statuss: Aktīvais lietotājs
Atrašanās vieta: Mežmaliņa
Medību stāžs: 1992
Aprīkojums: Norrmāls...
Suņi: Dvorterjērs
10.02.2009. 18:43
Taisnība Verneram, arī mūsu kolektīva puikas šo saitu diezgan apmeklē, bet kaut kādu iemeslu dēļ vai kautrējas, vai kas cits īpaši nepiedalās diskusijās, varbut pat nav reģistrējusies, taču kolektīvā diskusijas uzplaiksnī..
Par rakstišanu, nu gan garām, te runā un raksta vairums tie kam darbs saistīts ar kompi un arī mazāk vairāk ir veikli klaviatūras pārvaldītāji. Jo ne jau visi te ir no lielpilsētām, kur pasaule atvērta no sakaru ciparizācijas(i-nets)ēras sākuma, pazīstu savas puses puikas kam tikai pagājušo gad (arī man tani skaitā) tā reāli izdevās kaut cik kustīgu i-netu mājās dabūt, kāda tur vēl var būt runa par rakstības veiklību vai pareizību un kur tad nu par ātrumu.
Bet prieks ka vīri cenšās un savu viedokli izsaka, un vai nu šajā saitā tā rakstības pareizība būtu tā galvenē, tekstus par medību lietām un pa tām visi tik un tā šeit saprot.
Raimonds
Raimonds
Pēdējo reizi manīts 2024-03-29 20:31
Atrašanās vieta: Mežmaliņa
Medību stāžs: 1992
Aprīkojums: Norrmāls...
Suņi: Dvorterjērs
10.02.2009. 18:46
Vai nu nu ko nemāku, vai kā, bet kas var pateikt kā šeit var cilvēku pēc vārda un uzvārda sameklēt? Ja viņš ir reģistrējies?
Jānis
Pēdējo reizi manīts 2024-09-16 11:23
Mednieku organizācija: m/k Gambija
Atrašanās vieta: Viesīte
Medību stāžs: Ir
Aprīkojums: IZ-43M(12kal.),Zastava M70(7x64),IZ-18(28kal),FinnClassic 512SC(12/30-06)
Medību trofejas: 2
10.02.2009. 22:39
Nu,tā isumā skaidrs,ka visiem uz to ir "lielais mikstais".
Ne vienkārši domāju vai te nepastāv tada lieta,kā admins!Nu laikam jau nē!Nu skaidrs!
Tad vari rakstīt,kas ir mēles galā!Oki!
Esat turpmāk tikapat aktīvi! :D
Ne spalvas!
Raivis
Pēdējo reizi manīts 2009-02-26 18:03
11.02.2009. 17:29
Nu un kā tad ar nupat izveidoto tēmu ....AR KO JŪS ŠAUJAT MURMUĻI? Tas nav uzbrauciens citiem?Piekrītu,ka nemaz tādu tekstu nedrīkstētu te ievietot,viss būtu gājis caur cenzūru!
Ints
Ints
Pēdējo reizi manīts 2025-05-11 19:06
Mednieku organizācija: m/k Spārne Ģibuļu pag.
Atrašanās vieta: Talsi
Medību stāžs: no 2004.g
Aprīkojums: IŽ 27, Weatherby Vanguard S2 308, Winchester XPR 308
Medību trofejas: 39
11.02.2009. 18:15
Pavisam īsi- cik nu kuram tas krokojuma vai gluduma % smadzenēs...
Ingus
Pēdējo reizi manīts 2009-04-09 09:29
11.02.2009. 20:29
Raivi,kāpēc uzbrauciens,re cik daudz murmuļu atsaucās!:D