Tas gan - vai vērts dzīties pēc blīvuma trīs - pieciem centimetriem, ja var metru garām aizšaut tāpat:)
Bieži tracina, kad ar gludajiem visi baigie ložu šāvēji. A es labāk ar gludo līdz 40m šautu tomēr ar renkuļiem. Jo cik nu tā ir šauts, neviens ievainots nav mežā palicis nekad, kamēr tādi "ložu šāvēji" nervus pabojā, kad iznāk veltīgi pēdas lenktas un masti dzīti.
Protams, briežu bulli un alni jau prasās ar lodi gan šaut un vecu kuili bruņās arī. To ar renkām var tik ieslīpi no aizmugires zem bruņu plāksnes šaut :)
Čau Garais, izdari vienkarši tavā kolēktīvā Melnajam un Bandītam ir Tikkas, tavam bratiņam ir Cz550 paņem papēti apsver +- tad perc kura marka labāk tīk.
Ja šauts tiks ar optiku, tad hunters, americans, varmints, vai varmints laminated. Lai nav tie pielodētie klucīši stobram klāt. Šnellers jau ar laba lieta. Citam patīk riekstkoka laide, cits ņem speciāli plastmaseni, lai mitrumā neuzbriest un nepiespiežas stobram, kur nevajag.
Abi vienlīdz labi, bet TIKKa ir jūtīgāka pret mitrumu, bet CZ pret mitrumu ir jūtīgs aizslēgs pārējais var iztikt -pats jau trīs gadus šauju ar CZ 550lukss, 308win un esmu pilnīgi apmierināts. Kas abām ir nepieciešams izvēlēties un pieturēties pie viena veida munīcijas. Un vēl ,ja izvēle jau ir notikusi, tad iedot to piešaut, kas tik tiešām šauj nevainojami. Nepažēlo laiku un līdzekļus un aizbrauc uz Tālsiem tur tev i optiku uzliks i godam piešaus ar visu garantīju. Izvēle paša rokās. :) :) šaut garām.
Nu pieliec vēl 30 ls un paņem Čz 555. Jauns modelis , bet labi izdevies. Pats tiko paņēmu super luksu un esmu apmierināts - pat ļoti. Ar 9,7 g pilnapvalka 5 lodes 2 cm.Aizslēgs jaunas konstrukcijas utt.
Abas labas. Lēto Tikku nēesmu lietojis gan, bet dārgās ir labas - no labiem materiāliem un ar viegli slīdošiem aizslēgiem.
Ja robeža ir Ls 500,- šķiet, CZ iznāks labākā komplektācijā. Un arī cenas ziņā - čehenēm viņa vēl nav uzkāpusi līdz analogu eiropas brendu cenām.
Paldies visiem par viedokli.Bija jau doma par CZ, bet tāda īsta pārliecība nē ,jo dzirdēju tādas runas ka nafig CZ, TIKKa labāka un tā tālāk.Ņemšu CZ .
Bieži tracina, kad ar gludajiem visi baigie ložu šāvēji. A es labāk ar gludo līdz 40m šautu tomēr ar renkuļiem. Jo cik nu tā ir šauts, neviens ievainots nav mežā palicis nekad, kamēr tādi "ložu šāvēji" nervus pabojā, kad iznāk veltīgi pēdas lenktas un masti dzīti.
Protams, briežu bulli un alni jau prasās ar lodi gan šaut un vecu kuili bruņās arī. To ar renkām var tik ieslīpi no aizmugires zem bruņu plāksnes šaut :)
Ja robeža ir Ls 500,- šķiet, CZ iznāks labākā komplektācijā. Un arī cenas ziņā - čehenēm viņa vēl nav uzkāpusi līdz analogu eiropas brendu cenām.