man nekas nav pretī, ka medības tiek uzskatītas par sava veida atpūtu no sieviešu(sievu) sabiedrības, sieviņas tak arī cilvēki un grib nedaudz atpūsties.. pa to laiku uzaicināt ciemos kādu "zaļo", padiskutēt par dabas aizsardzības jautājumiem, malkojot zaļo tēju...
bet par tiem matriarhāta principiem - pārāk daudz savairojies tādu vīrietīšveidīgo, kas neko nevar iesākt, kamēr neatraujas no sievietes, tad toč labāk lasies medībās, varbūt vismaz kādu mamutu atnesīsi mājās, kāds labums vismaz būs no tevis...
mana sieva nav medniekos (pagaidām), bet bebru nodīrā veiklāk par mani. Citādi piekrītu Raitim. Cik dzirdēts sievietes atbildīgāk izturas pret šaušanu- tādi varianti "uz dullo" nav vispār dzirdēti. Te lasot, lielākie iebildumi pret sievietēm ir dzinējmedībās, bet individuālajās liekas nevienam nav iebildumu.
Starp citu lauvu barā medī mātītes! :)
Daudzi veči ir mednieki tāpēc ka tas ir kruti,tāpēc ka dabū atpūsties - no sievas,tāpēc ka dabūn ieraut šņabi lustīgā kompānijā,tāpēc ka ... Bet ja sieviete ir medniece,tad tāpēc,ka viņa ir medniece.Žēl,bet mums kolektīvā nav nevienas!
Nu man liekas, ka īsti sievišķīgs jau tas atpūtas veids - medības - nav. BET ja jau sievietei patīk, lai medī. Galīgi nevajag aziliegt. Ir jau arī vīrieši kas tamborē un ada... Bet es godīgi pasaku, es sev siev mednieci neņemtu, man liekas par daudz vīrišķo gēnu... tad jau ari iedod metināmo aparātu vai traktora stūri un arī visu izdarīs. Nu bet tas man subjektīvi. Lai katrs dara kā grib. Ka tik jūtas labi.
Ja dāmas pašas ir gatavas medībām - tas ir piekrīt faktam, ka medībās un pirtī visi ir vienādi, tad nekāda naida. Bet, ja sāk šplīnēties par katru stiprāku vārdu vai dziļāku ūdeni, tad lai sēž mājā un nečakarē pasākumu.
bet par tiem matriarhāta principiem - pārāk daudz savairojies tādu vīrietīšveidīgo, kas neko nevar iesākt, kamēr neatraujas no sievietes, tad toč labāk lasies medībās, varbūt vismaz kādu mamutu atnesīsi mājās, kāds labums vismaz būs no tevis...
Starp citu lauvu barā medī mātītes! :)