Jā es arī par to dziedzeru ēšanu esu dzirdējis- uz maizes, ar sāli un sīpoliem.
Pats no viena onkulīša dabūju pudeli jau gatava dzēriena. Dzēriens ir alkoholisks un kā onkulīts teica, jālieto no rīta pirms ēšanas pa ēdam karotei un vakarā pirms ēšanas pa ēdamkarotei. Teikšu tā- atšķirību jeb izmaiņas es nejūtu, smaka ir gan, bet man tas ir pofig. Varbūt uz mani nestrādā jo sveru 110kg, par mazu devas vai konsistence, nezinu.
Viens trakais tos dziedzers sagriež sīkākos gabaliņos un tā pat katru rītu apēd un uzdzer ūdeni. Kā viņš saka visu jālieto svaigā veidā, man gan roka nepaceļas tos apēst :) Brrr.
cik es zinu tie dziedzeri jāizgriež un jāizņem skaidām līdzīgā masa. saskrubina mazās daļiņās un liek kaltēties vai ko tur?
tik nedrīkst ar kailām rokām ap teim dziedzeriem ņemties. pēc tam nevar atmazgāt smaku ne ar saļarku ne bendzīnu. smird pāris dienas.
Kā pareizi viņi ir jāizgriež. Ir dzirdēts ka abiem cietajiem dziedzeriem obligāti jāpaliek kopā un atdalot liekos taukus nedrīkst pārgriezt viņus. Cik smalki tas ir jāievēro?
Cik zinu, tad lielaako kljuudu visi pieljauj kalteejot un lietojot abus dziedzerus. Kaa zinaams viens dziedzeris ir ciets un miiksts - naak aaraa taada pasta... nu tas gan nav kalteejam, jo bebrs to izdaliiijumu izmanto akota iesmeereeshanai. Ja lieto, varbuut vieniigi shampuuna vai balzaama vietaa... :D
Kale to cieto dziedzeri - tas ir tas IISTAIS.
Nu bebra trauki īpaši neder, bet ja dabūsi āpsi, protams vēlā rudenī, tad tā tauki būs ļoti vērtīgi, kad būsi saaukstējies un netiksi pat ar antibiotikām no klepus vaļā. Tējkarote tauku, tējkarote medus uz krūzīti vārīta piena un no rīta un vakarā izdzer.Vēlāk paldies teiksi:)
Paldies viiri par info!Te jau rodas taa probleema,ka es lasiiju vacu tautas recepti(ieprieks jau aprakstiiju visu), bet te lasu ka 70% spirts ir par stipru,jaakaltee pus gadu utt.! Tapeec arii paceelu so teemu,jo varbuut kaads zina preciizi,kas un kaa jaajauc un jaamaisa un kaadas sekas no lietosanas!!Jo man domaat-kapeec jaaskrien uz aptieku,ja pasi veselu bagaatiibu pa graavjiem dzenaajam + neizmantojam no bebru nogriezto astes stumbranopileejusos taukus-reimatismiem,lociitavaam utt aarstnieciibai!!Murgaini sanaaca,bet ceru ka manu domu saprataat;))!
jā viens ierāva 200 grami uzreiz kunga prātā, vēma kā nelabais un vēlāk mēnesi neko nevarēja izdarīt ar smaku, viss pagalms smirdēja un māja ar :)
Tipa veči pateica ka impotenci ārstē, tak tas 200 grami ar ierāva :)
Slēpts
24.03.2009. 17:52
Ja nepalīdz viena tējkarote rītā un vakarā paņem visu 07l un izdzer uzreiz! :))
Nu tā lai kādu vakaru neiznāk ka aizmirstas.
Pats no viena onkulīša dabūju pudeli jau gatava dzēriena. Dzēriens ir alkoholisks un kā onkulīts teica, jālieto no rīta pirms ēšanas pa ēdam karotei un vakarā pirms ēšanas pa ēdamkarotei. Teikšu tā- atšķirību jeb izmaiņas es nejūtu, smaka ir gan, bet man tas ir pofig. Varbūt uz mani nestrādā jo sveru 110kg, par mazu devas vai konsistence, nezinu.
tik nedrīkst ar kailām rokām ap teim dziedzeriem ņemties. pēc tam nevar atmazgāt smaku ne ar saļarku ne bendzīnu. smird pāris dienas.
Kale to cieto dziedzeri - tas ir tas IISTAIS.
Tipa veči pateica ka impotenci ārstē, tak tas 200 grami ar ierāva :)
Nu tā lai kādu vakaru neiznāk ka aizmirstas.