Šodien vārdadienu svin Sindija, Sintija, Elfrīda, rītdien - Margots, Igors, Ingvars
Top Image

Forums

Tēmas nosaukums - Latvijas dzinejsuns

Informācija

Šajā diskusijā piedalās 24 lietotāji. Komentāru skaits 10. Pēdējais viedoklis 21.04.2009. 20:44
Ar medībām saistītās tēmasMedību suņi

Sandris
Pēdējo reizi manīts 2019-08-21 16:47
Lietotāja statuss: Nopietnais vērotājs
Atrašanās vieta: Daugavpils
Medību stāžs: 10
Suņi: Latvijasdzinējs
21.04.2009. 20:44
Ivar Vizner
Ja tu iedomājies ka esi baigais specs medību suņu skološanā un izaudzināšanā lieloties ar to ka Rotveileru esi baigi izskolojis, tad tavā galvā ir visnotaļ paliels pelēkās vielas trūkums.
Izteicieni, ka LDZ nekam neder var izskanēt tikai un vienīgi no cilvēka, kas absolūti neko nesajēdz no medību suņiem un medībām ar tiem, vai arī ir pietiekami dumjš lai šāda tipa izteicienus bārstīt.
Tēma bij par to, ka kāds grib iegādāties LDZ kucēnu nevis mežā "strādājošu" (:)) Rotveileru vai sibīrijas laiku. Tā ka nejaucies ar svām "pārgudrībām" tur, kur tevi neprasa.
Slēpts
04.04.2009. 20:14
šajā portālā ir cilvēki kas redzējuši manus suņus darbībā ,es te neko ,nevienam,netaisos pierādīt
Ojārs
Ojārs
Pēdējo reizi manīts 2026-02-12 06:29
Lietotāja statuss: Lietotājs
Atrašanās vieta: Latvijas vidus, Daugavas krasts
Medību stāžs: Pirmais medījums septiņdesmitajos.
Aprīkojums: stobri vairāki
Suņi: Četrus draugus esmu pārdzīvojis
Medību trofejas: 21
03.04.2009. 17:22
Nu labi, rakt arī prata. Ja nevarēja citādi tikt, tad muguru uz leju un pret alas griestiem kārpoties arī ir rakušies un līduši alā iekšā. :)
Liene
Liene
Pēdējo reizi manīts 2012-04-06 13:18
03.04.2009. 16:48
bet, Ojār, vai rakt viņi neprata???? mans rakt arī prot!!!! :)))))
Ojārs
Ojārs
Pēdējo reizi manīts 2026-02-12 06:29
Lietotāja statuss: Lietotājs
Atrašanās vieta: Latvijas vidus, Daugavas krasts
Medību stāžs: Pirmais medījums septiņdesmitajos.
Aprīkojums: stobri vairāki
Suņi: Četrus draugus esmu pārdzīvojis
Medību trofejas: 21
02.04.2009. 23:16
Tev Ivar tad dabas dots talants medību suņu, jo īpaši tā rotveilera skološanā. Vēl tik vajadzēja iemācīt šīs sugas sākotnējos pienākumus, vilkt miesnieku gaļas ratiņus, tad vēl dažus knifus un ak tu brīnums, būtu tapusi ideāla suņu šķirne medībām! Dzen, iet pa asins pēdu, no bara izceļ vajadzīgo lopu, pats pietur, pats piedur, ratiņos iekrauj, mājās aizved, desas sataisa un labo saimnieku pabaro. Sapnis ne suns! Man gan, vainu pats muļķis, vai suņi glupāki. Rotveilers tik vien jēdz, kā māju sargāt un priecāties par mājiniekiem un tie trīs Latvijas dzinēji, kas manā mūžā ir bijuši, ar nekādi gudrie, tik vien, kā meklēt, dzīt un apriet prata ...
Slēpts
02.04.2009. 20:51
ar medību suņiem nodarbojos jau 17 gadus ta kā esmu redzējis un pieredzējis daudz, jā ganriz aizmirsu atvainojos ldz, lai jau izdodas izaudzināt labu suni .
es piemēram labu dzinēju izaudzināju no tīrasiņ rotveilera kurš gan dzina ,gan pa asinspēdu gāja ,spēja atšķirt ievainoto dzīvnieku no bara un noturēt to līdz es pienāku.
bija arī austrusibīrijas laika kura varēja atrast un uzdzīt zvēru uz to vietu no kuras tiek ielaista mastā.
Liene
Liene
29.03.2009. 18:31
Andri-:)
Andris
Andris
Pēdējo reizi manīts 2026-04-25 20:36
Lietotāja statuss: Guru
Mednieku organizācija: Medniekiem.lv
Atrašanās vieta: Marupe
Medību stāžs: No 1989 gada
Aprīkojums: H&K 2000 SLB (30-06), Savage (223), IŽ 57
Suņi: Krievu Eiropas laika- Bārts, Latvijas Dzinējsuns Dārts Veiders
Medību trofejas: 93
29.03.2009. 18:26
Vai Tev pašam suns ir?

Balta patiesiba, par suniem labak diskutet tiem kas pasi ir sunu saimnieki, nevis KLAUNIEM TEORETIKIEM VISZINISIEM..........
Liene
Liene
29.03.2009. 18:13
Ķāds praviets reiz teica-nenoliedz to par ko nezini neko. Ivar, es Tavā vietā veikli atvainotos LDZ saimniekiem.... SUNS BŪS TĀDS, KĀDU PATS IZAUDZINĀSI.Ja saimniekam nav pacietības un vēlēšanās sev kārtīgu draugu medībām izaudzināt, tad nenopulgo šķirni. Vai Tev pašam suns ir?
Slēpts
29.03.2009. 13:00
nav sliktu suņu sugu. ir tikai slikti saimnieki un suņi.