Aprīkojums: H&K 2000 SLB (30-06), Savage (223), IŽ 57
Suņi: Krievu Eiropas laika- Bārts, Latvijas Dzinējsuns Dārts Veiders
Medību trofejas: 93
02.11.2007. 00:49
Ilgvar! mums pašiem medībās ar 30-06 no Blazer viens cauri priedei ielika Alnī. Tiesa alnīti dašāva cits onkuls.... Bet munīcija bija tā pati ko izmantoju es Lapua Naturalis.
Andrim. kā tev patīk tā lode? kopš man Lapua Naturalis aizķerot zariņu iegāja bullim zarnās rikošetā vairāk to neizmantoju :) neveiksmīga sagadīšanās, bet kaut kāda māņticība laikam un vairāk ar viņu šaut negribas
varas vakuums mums te vienubrīd bija, nevis padumjie laiki. Tolaik tīri labi maliķus ķerstīja, kā mans vecais stāstīja. Tagad to vien zin kā griezt nost štatus VMD lauka darbiniekiem.
Padomijas gados tādas patvaļas gan nebija. Pēc tēva stāstītā, ja gribējās jāņu buku, tad bija 100jāpadomā pirms dari. Troska savu amatu labi pieprata. Tagad, kad telekom. ir līmenī, nav problēmu ar apziņošanu un brīdināšanu, tā kā maliķiem šie laiki ir stipri izdevīgāki, pat neskatoties uz bargajiem sodiem, jo NAV kas atbrauc un paklausās kas kur notiek. Cik med. kol. pats izdarīs, tik arī būs. Kādreiz arī vietējie māju iedzīvotāji pievērsa lielu uzmanību trokšņiem mežā, tagad man liekas nevienu neizbrīna šāviens pusnaktī.
Nu, man liekas, ka tur tāda sērga nav, mums jau te padumju laiku mantojums!