palasot jūsu murgus par ieročiem, nepārstāju brīnīties par cilvēku-mednieku stulbumu!!! Man pašam ir iž18 (308win) jau gadus astoņus...! Es esmu nošāvis tik daudz lopiņu,ka vienam-otram sapņos nav rādījies...Es uzskatu ka nav svarīgi vai tev SAUER vai IŽ, vienkārši vajag mācēt šaut-tas ir galvenais nevis plātīties ar to ka man ir krutāks šaujāmais nekā citam medniekam!!!!!!!!!
Slēpts
27.03.2009. 21:48
Jurim P. Ar to ižu tak nav iespējams normāli šaut, katrs šāviens citur. To saku tādēļ ka pašam ari tāds mētājās un tāda problēma ir visiem man zināmiem lietotājiem
Tās kas pirmās IZH-18MH parādijās veikalu paluktos par tām atsauksmes tīri normālas, bet kas vēlāk paradijās tās jau viduvēji. Bet pa tādu cenu var jau naglot.
Kas attiecas uz REMINGTON 770, tām nau ne vainas pie tam vel ar visu optiku, kas tīri izturīga, kas nopirkuši tie nesūdzas, vienīgais aizslēgs jāuzpasē ko var viegli pazaudēt un ar spēku to nevajadzētu raustīt.
...ko lai saka,gudrais Juri P.,nepiekrītu es Jūsu viedoklim ne par ieročiem ,ne par ieroču izvēli dzinējmedībās.(Jura P. uzskats lietot tikai gludo). mednieka veiksmes Jums tiešām netrūkst lasot rakstīto un skatoties uz profila bildi var tikai apbrīnot. bet kā tas sanāk ?,kāds lielās ar brendu ieročiem,kāds ar medījumu kaudzi un šaut mācēšanu itkā netieši. tāda lielīšanās jau vien beigās sanāk,vai ne?,DD. Valērijam B., IŽ-18 trāpījumus stipri iepaido pastobres satvēriena vai atbalstīšanas vienmērība, jo pastobre caur āķi ir tieši saistīta ar stobru. protams vēl ļoti cietā mēlīte,viegls ierocis,u.c. sīkumi. bet kopumā IŽu 100 metros 5cm aplī var iedabūt.,... sanāca ārpus tēmas.
Kas attiecas uz REMINGTON 770, tām nau ne vainas pie tam vel ar visu optiku, kas tīri izturīga, kas nopirkuši tie nesūdzas, vienīgais aizslēgs jāuzpasē ko var viegli pazaudēt un ar spēku to nevajadzētu raustīt.
Tikai nemuldi - Tava pirmā karabīne bija "Remington 700" nevis 770. :D Nejauc Dieva dāvanu ar omleti. :)