Šodien vārdadienu svin Milda, Karmena, Manfreds, rītdien - Valija, Ina, Ināra, Inārs
Top Image

Forums

Tēmas nosaukums - Bebra marinēšana priekš žāvēšanas.

Informācija

Šajā diskusijā piedalās 38 lietotāji. Komentāru skaits 4. Pēdējais viedoklis 13.12.2017. 14:35

Ints
Ints
Pēdējo reizi manīts 2025-05-11 19:06
Lietotāja statuss: Aktīvais lietotājs
Mednieku organizācija: m/k Spārne Ģibuļu pag.
Atrašanās vieta: Talsi
Medību stāžs: no 2004.g
Aprīkojums: IŽ 27, Weatherby Vanguard S2 308, Winchester XPR 308
Medību trofejas: 39
10.12.2017. 07:28
Bet nu jau arī Zvārdē šautās cūkas jātur nedīrātas, kamēr PVD dod svētību, tātad min 3 dienas...
Andris
Pēdējo reizi manīts 2025-04-14 13:07
Lietotāja statuss: Lietotājs
Atrašanās vieta: Ķekava
Medību stāžs: Kopš 2017
Aprīkojums: Winchester SXP 12kal; CZ 512 22LR
Medību trofejas: 3
10.12.2017. 18:49
Kristiān, pārbaudi temperatūru un kopējo tīrības situāciju skapī. Pa nedēļu nekam nevajadzētu notikt gaļai. Man vēl kopš pagājušās 6dienas aļņa fileja un karbonādes stāv ledusskapī un tiek ēsts katru dienu. Ir gan slēgtos traukos, gan pārklāts ar marli.
Nesen papētīju nogatavināšanas principus un metodes un reālākais mājas apstākļiem ir slapjā gatavināšana. Gaļas gabalu ievakumē vai stingri notin pārtikas plēvē un skapī iekšā uz 0-4C. Fileju steikam 7-14 dienas pats labums.
Slēpts
13.12.2017. 12:49
Andri, iepriekš ta ari dariju, vakumeju un pec 6 dienam ko nu aped un ko saldetava. bet medniekzurnala bij rakstits ka vakumejot regulari jataisa valaa tas vakums un sula janolej. tad ta vakumpacina ar katru reizi ar vien mazaka un mazaka paliek. :D
Andris
Pēdējo reizi manīts 2025-04-14 13:07
Lietotāja statuss: Lietotājs
Atrašanās vieta: Ķekava
Medību stāžs: Kopš 2017
Aprīkojums: Winchester SXP 12kal; CZ 512 22LR
Medību trofejas: 3
13.12.2017. 14:35
Paskaties dažādus viedokļus youtube un izmēģini.
Meat dry aging.