Kristiān, pārbaudi temperatūru un kopējo tīrības situāciju skapī. Pa nedēļu nekam nevajadzētu notikt gaļai. Man vēl kopš pagājušās 6dienas aļņa fileja un karbonādes stāv ledusskapī un tiek ēsts katru dienu. Ir gan slēgtos traukos, gan pārklāts ar marli.
Nesen papētīju nogatavināšanas principus un metodes un reālākais mājas apstākļiem ir slapjā gatavināšana. Gaļas gabalu ievakumē vai stingri notin pārtikas plēvē un skapī iekšā uz 0-4C. Fileju steikam 7-14 dienas pats labums.
Slēpts
13.12.2017. 12:49
Andri, iepriekš ta ari dariju, vakumeju un pec 6 dienam ko nu aped un ko saldetava. bet medniekzurnala bij rakstits ka vakumejot regulari jataisa valaa tas vakums un sula janolej. tad ta vakumpacina ar katru reizi ar vien mazaka un mazaka paliek. :D
Nesen papētīju nogatavināšanas principus un metodes un reālākais mājas apstākļiem ir slapjā gatavināšana. Gaļas gabalu ievakumē vai stingri notin pārtikas plēvē un skapī iekšā uz 0-4C. Fileju steikam 7-14 dienas pats labums.
Meat dry aging.