šautuvē pāris paciņas izšāvu ar kolēģa marlinu, nu...man uz viņu galīgi nestāv...doma pašam tādu iepirkt.protams var trāpīt labi,protams cena,bet es domāju tā. DNobel HV ir ļoti OK,pats pērku STRĒLNIEKĀ uz Lāčplēša ielas,parasti vienmēr ir.
Biju kādreiz pierakstijies uz Mrlinu 22WMR kalibrā. Ļoti pievilcīga šķita cena, un arī ierocīts pasmuks. Pēc tam Marlina saitā sāku pētīt specenes un izrādījās ka Marlinem gan 22LR gan 22WMR kalibros ir vienādi stobri, tobiš "microgroove" , kas tulkojumā nozīmē ka stobrā ir daudzas bet ļoti seklas (mikro) vīnes. 22LR resursu tas diezvai ietekmē, jo šauts tiek ar svina lodēm, BET 22WMRa stobra resurss, kur tiek lietotas apvalkotas lodes manī izraisija stipras šaubas.
Varbūt kļūdos, bet riskēt negribēju. Pēc info ievākšanas par 22WMR arī kalibrs sāka šķist ne šis ne tas, un tas viss beidzās ar to, ka nopirku Čehu 452- 22LR kalibrā. Kas gan bija par trešdaļu dārgāka, bet līdz šai dienai ne kripatu neesu nožēlojis :D
Tas bija MANS viedoklis par Mrlina masenēm.
Biju veikalā un apskatīju Marlin 925 modeli, ļoti labi pieguls pie pleca kā arī mehāniskie tēmekļi izkatās ērti.Ieroča kvalitāte arī ir laba.Un cena ir pieņemama.
Man interesē kur ņemat 22LR Dynamit Nobel, un vai kaukur ir redzētas Eley patronas priekš 22LR. Man tās Rema ar čūsku un lapseni ne sevišķi patīk, paliela izkliede. Stroķis CZ452, ar parastajām čehenēm - no burkas, lido 80 metros 20 santīmu monētā stabili.
Varbūt kļūdos, bet riskēt negribēju. Pēc info ievākšanas par 22WMR arī kalibrs sāka šķist ne šis ne tas, un tas viss beidzās ar to, ka nopirku Čehu 452- 22LR kalibrā. Kas gan bija par trešdaļu dārgāka, bet līdz šai dienai ne kripatu neesu nožēlojis :D
Tas bija MANS viedoklis par Mrlina masenēm.