Kungi, tā nav nekāda preses pīle. Info nāk no droša avota, kuru cilvēka drošibas dēļ nevaru nosaukt. Bez LVM runa iet arī par Latvenergo un Lattelecom pilnīgu valsts daļu pārdošanu. Daļa ietekmīgu Latvijas oligarhu jau sākuši kalt plānus, kā nogrābt šo gardo kumosu.
Jāni,izlasi uzmanīgi Mareka rakstīto un es pats arī dzirdēju pa radio SWH un tas nebija aprīļa joks.Es sapratu, ka vinkārši ātri noreaģēja žurnālisti-pabrīdinot tautu.Nu un par ko tu Jāni brīnies,kas tad valstij vairs pieder.Es nemaz nebrīnītos, ka drīz,kad šeit viss būs iztīrīts,mēs atkal būsim lielā brāļa draudzīgajos apskāvienos.Es ļoti vēlētos lai man nav taisnība,bet paši saimniekot mēs nemākam,mums vienmēr vajag kādu kakla kungu.
Māri, nekur neesmu pazudis, ja Tu par mani :) reizēm jāstrādā arī ir+vakar iemācījos pokeru spēlēt :))
Ja tāds lēmums tiks nopietni bīdīts tālāk, tad...Zars jau uzrakstīja :))
Par tevi,par tevi un ne tikai.Jūs esiet tuvāk centram,turiet ausis un acis vaļā.Es arī pa dienu vairāk nevaru vārīties,uz 26.aprīli jāpabeidz klienta jaunā lidmašīna,plus savai jānomaina jauns motors-sākas sezona.Čau,līdz vakaram!
Atbildot uz Tavu jautājumu, varu pat iedot adresi. Labākās medības vietas varētu būt Jēkaba ielā, vienīgi žēl ka medījuma tā pamaz - tikai kādi simts....
Ja tāds lēmums tiks nopietni bīdīts tālāk, tad...Zars jau uzrakstīja :))
Džons Draidens, angļu dzejnieks (1631-1700)