Agrāk medīju ar bisi un renkuļiem, arī ne tālāk par 20m, vienalga, ļoti bieži no manas mutes skanēja, ka man ir seksuālas attiecības ar bebra māti, jo vairums aizgāja pa burbuli, izņemot tos, kas krastā. Tagad omulīgi sēžot upes vai grāvja krastā atvāžamā krēslā, priekšā 2-kāju atbalsta štoks, ar CZ 452 .22LR un Stinger CCI patronām kreņķus nezinu. Protams, lielajam vairumam podiņa vāciņš vairs nav, bet vēl īstais trofejnieks mani laikam gaida. Domāju, ka pa manu pierasto attālumu ar 4-12x56 optiku varētu trāpīt tā, lai īpaši nav jālīmē pēc tam, ja galvaskauss ir tā vērts.
Jāsakuļ ūdens! :)
Kaut kur šajā forumā jasīju ka galvā šaut nav ētiski. Par daudziem citiem medījamiem dzīvniekiem varētu piekrist,bet par bebru nē. Zinu droši,ka ja ar 3006 šauj ķermenī,tad to var pat nenest uz māju-spalvains skaidu mais vien ir.
Es parasti medīju ar gludo kas pildīts ar lodi.
Kaut kur šajā forumā jasīju ka galvā šaut nav ētiski. Par daudziem citiem medījamiem dzīvniekiem varētu piekrist,bet par bebru nē. Zinu droši,ka ja ar 3006 šauj ķermenī,tad to var pat nenest uz māju-spalvains skaidu mais vien ir.
Es parasti medīju ar gludo kas pildīts ar lodi.