Šodien vārdadienu svin Persijs, Vaida, Klaudija, rītdien - Magnuss, Maigonis, Mariuss
Top Image

Forums

Tēmas nosaukums - Titan 6

Informācija

Šajā diskusijā piedalās 20 lietotāji. Komentāru skaits 10. Pēdējais viedoklis 29.11.2011. 19:19

Juris
Juris
Pēdējo reizi manīts 2020-07-13 20:35
Lietotāja statuss: Nopietnais vērotājs
30.01.2008. 15:32
Nav antrireklāma, tikai mans viedoklis. Titāns ļoti viegls, līdz .223 būtu OK, bet tālāk jau nikni dauzīs plecu. Vieglumam ir arī savi plusi, var tālu aiznest. Nostrādāts skaisti.
Nepatiīk aizmugurējie zobi, un pietam vēl 6gb. Tajau Sako varēja savus trī sazāģēt katru trijās daļās un lielīties ar deviņiem. Atbalsta virsmas laukums jau itkā palielinās bet ja kopējais zoba garums paliek tāds pats, jūtami zūd stiprība. Stipri ož pēc mārketinga trika, un ne labā nozīmē.
Imants
Pēdējo reizi manīts 2011-08-18 16:59
Atrašanās vieta: Vidzeme
Medību stāžs: 12
Aprīkojums: Titan 6 Iz 12 Toz 34
30.01.2008. 16:56
Nu man ar 7x64 nedauza nemaz.
Aivars
Aivars
Pēdējo reizi manīts 2026-01-26 13:58
Medību trofejas: 1
30.01.2008. 17:26
Man ir Titan6 30-06 jau 2.5 gadus viegla un parocīga , par pleca dauzīšanu nu muļķības , attiecībā uz kronšteiniem - ja pirkti Hubertā viss OK !
Jānis
Pēdējo reizi manīts 2013-09-13 15:52
30.01.2008. 18:34
Pats lietoju Titan 6 308win standarta variantu ar šnelleri no 2005.gada un pilnīgi piekrītu Aivara viedoklim. Pirku Hubertā, turpat arī ātri noņemamos kronšteinus optikai. Ne mirkli neesmu nožēlojis savu izvēli. Ierocis precīzs. No savas puses varu ieteikt Dainim D.,ja Tavu uzmanību piesaista Titan 6, iegriezies "Hubertā", kur piedāvātajiem ieročiem var izvēlētie arī atbilstošos aksesuārus. Tur ir dažādi varianti gan standart, gan lux, gan varmint, gan ar šnelleri, gan bez. Ja acij, sirdij patīk, rokā gulst un labi krīt pie pleca, tad ņem ciet. Atceries, ka svara izjūta ievērojami mainīsies atkarībā no uzstādītajiem kronšteiniem un optikas. Šaubām par vieglmetāla materiāliem nav nekāda pamata, neviens tās nav apstiprinājis ar konkrētiem faktiem. Arī aizslēga zobu skaitam, uzskatu, ka nav nekādas nozīmes. Kādā izpildījumā ražotājs ir uzprojektējis ieroci, tāds viņš ir, un ja normāli funkcionē, tad tādam viņam būs būt. Mūsu spriedelējumiem par šīm lietām pagaidām nav nekādas ne ticamības ne lietderības pakāpes. Tas viss no personīgās pieredzes.
Arnis
Arnis
Pēdējo reizi manīts 2012-12-05 20:21
Lietotāja statuss: Lietotājs
30.01.2008. 19:35
Es ar Titan6 medīju divus gadus un aprakstu savas refleksijas. Protams, ka Jāņa M. 308Win. ir ar mazāku atsitienu kā .30-06Spr., bet tā šim ierocim nav lielākā bēda. Vēl aizmirsu pakritizēt šim ierocim aptveres stirinājumus. Tie divi nedadz līkie plastmasas āķīši, aiz kuriem vienā nejaukā reizē salien draza, manuprāt nav labākais risinājums.
Tos labos kronšteinus var nopirkt ne tikai Hubertā, bet arī i-neta veikalā, samaksājot vismaz par trešdaļu draudzīgāku cenu...
Visādi citādi Rossler Titan 6 man patika, precizitātes un dizaina ziņā cepuri nost.
Jānis
Pēdējo reizi manīts 2013-09-13 15:52
30.01.2008. 20:02
Piekrītu Arnim. Aptveres stiprinājuma risinājums varēja būt labāks. Pēdējā laikā neesmu interesējies, varbūt ir kas mainījies. To jau vislabāk zinātu teikt Gatis.
Andrejs
Pēdējo reizi manīts 2008-03-06 15:41
01.02.2008. 18:45
Lietoju Titan-6 ar varmint stobru, kalibrs 308 Win., kronšteins MAK, tēmeklis Docter 3-12x56 ar punktiņu. Tiem kam netīk vieglais modelis, ir iespēja iegādāties modeli ar smagāku un precīzāku stobru, es savu izvēli izdarīju un ne drusciņas nenožēloju(kopējā masa 5kg). Protams dzinējmedībās vieglāk nēsāt vieglāku ieroci, bet priekš fiziskas slodzītes tieši laikā, vismaz man. Esmu vairāk gaides medību cienītājs.
Ar patronu pārlādēšanu vēl problēmas nav bijušas un ticu, ka nebūs, ar šo ieroci izšāvis esmu aptuveni 800 patronas, varbūt arī vairāk. Jā, vienīgais par ko medību laikā uztraucos un ik pa laikam pārbaudu aptveri, it kā izkritusi nav ne reizi, bet ir sajūta, ka tā var notikt. Uzskatu, ka aptveres stiprinājums varēja būt stingrāks.
Visumā ļoti labs ierocis(konkrētais modelis) gaides medībās, kad tālā distancē nepieciešams veikt ar ķirurģisku precizitāti vienu vienīgo šāvienu pa medījumu un arī šaujot pa sporta mērķiem.
Ojārs
Ojārs
Pēdējo reizi manīts 2026-02-12 06:29
Lietotāja statuss: Lietotājs
Atrašanās vieta: Latvijas vidus, Daugavas krasts
Medību stāžs: Pirmais medījums septiņdesmitajos.
Aprīkojums: stobri vairāki
Suņi: Četrus draugus esmu pārdzīvojis
Medību trofejas: 21
04.02.2008. 20:44
Es lietoju TITAN 6 standart ar sintētisko laidni. Tobrīd Jēkabpils veikalā Huberts tā bija vienīgā ROSSLER šautene,ar mani interesējošo kalibru .30 06 Spr. MAK kronšteinu 30mm BH 17mm ,paredzētu tieši šim ierocim un optisko tēmekli SHIRSTONE GOLD 4-12x58 krusts SG3 (11 pakāpēs izgaismots,ļoti smalks sarkans punkts) noskatīju un iegādājos turpat. Stiprinājumi aizslēga kārbas urbumos stāv stabīli,vaļā nekas nenāk. Kopējais ieroča,kronšteinu un optikas svars sanāca 4,2kg. un tā kā neesmu no miesās vārgajiem,par atsitienu nesūdzos. Šautuvē pie otrās patronu pakas beigām,gan sāk mazliet just. Aptvere ārā nekrīt,tai atšķirībā no daudziem citiem ieročiem,ir 2 fiksatori. Patrona no aptveres iet perfekti,saķerties var tad,ja met pa vienai uz tukšas aptveres,tad stobrs jātur slīpi uz leju un būs labi. Pilnīgi ideālu lietu pasaulē nav,arī šeit ne viss apmierināja. Konkrētajam ierocim (cik dzirdēju citiem tā nav) bij neparasti liels mēlītes nospiediens - 3,5 kg,tas izmantojot esošo iespēju regulēt,tika nolikts uz 1,2kg. Otrs,nācās konstatēt,ka melnā,smalku grubuli veidojošā matētā krāsa kura klāj melno plistikāta laidni,šķīst no saskares ar jebkura veida pretodu zālēm. Citas vainas ierocim neredzu.
Šautuvē 100 metros no laba atbalsta ložu trāpījumi saskaras,iespējams tas pateicoties stobra radniecībai ar ''pasaules dižciltīgajiem''. Uzstādītajai optikai nav skaļa,visiem zināma vārda. Toties smalkais,pie palielinājuma nemainīgais krusts,miniatūrais sarkanais punkts un lielā gaismasspēja,gaides medībās ļauj sēdēt krietnu brīdi ilgāk,kā daudziem citiem.
Jāzeps
Jāzeps
Pēdējo reizi manīts 2016-12-29 14:06
27.11.2011. 23:08
Problēma ar Titan 6 .308Win. debilo aptveri. Nevar normāli pārlādēt, jo bieži otrās patronas gals ceļas 30gr leņķī. Bīdot aizslēgu uz priekšu, nosprūst. Karabīne ir mazlietota. Vai kāds ir saskāries ar šādu problēmu, varbūt ir risinājumi?