Māri nu nevajag tagad domāt ka kaut ko sacerēju. Ja es būtu mednieks tikai trīs gadu tad jā varētu tā teikt bet tā kā esmu mednieks no 2004 gada tad kādas tur pasakas par 12 gadiem. Ja tu var būt reizi nedēļā izbrauc uz bebriem tad es it īpaši pavasarī braucu gandrīz vai katru dienu. rudenī gandrīz tas pats. Par lapsām kad tikai sāku medību gaidas to rudaštu bija pa pilnam pie mums, tad intensīvi šaujot lapsas kaut kur trīs sezonas pēc kārtas mēs ar kolēgi vidēji pa sezonu līdz 50 lapsām pa visu Naujenes pagastu nomedījām. tagad skaits ir tā nokrities ka lapsu mūsu pusē gandrīz nav. Ješkas protams vēl ir jo tos pagrūtāk ir nomedīt kā lapsu, bet ar nelaižam garām ja ir izdevība.
Slēpts
19.10.2016. 11:07
nav jau nekas iespaidīgs :D tikai vidēji 9 bebri mēnesī
Un gadā ap 80 bebriem tieši ar maseni..., un ja paskaita , ka pēdējos trīs gadus Keca k-gs čikst , ka bebru vairāk nav-tad jau agrāk ap 120 būs mušijis nost..
Fondorkas k-gs līdzi nestāv:)
Spriežot pēc šiem Edgara citātiem, šķiet, ka Keca kungam laiks ir atkal mazliet parādījies kaut kam citam, neskaitot darbu un sievas iepriecināšanu. Kā tur ar to dueli palika? Prasās viens kārtīgs punkts uz "i" :)
Nu protams nav kā agrāk, bet savus 50 bebrus pavasarī un kādus 20-30 bebrus rudenī paņemu.
Interesanti Pēteri ko var darīt ar sašautu galvas kausu, ko kaulus kolekcionēt, vai mēgināt no tiem puzli slataisīt. Pēc laba trāpījuma galvaskaus vismaz trijās vietās ir ieplīsis, neskaitot sīkos kauliņus.
Par to laiku ir tā ka ja rodas kādas brīvas 5 min tā arī ielienu netā, tapēc dažiem var likties ka netā tusēju veselu dienu. Lūk tiko tagad mājās ienācu, pierakstīšu komentu un aidā uz nakts maiņu.
Bet tiem kam skauž lai škauž talāk. Bet es vienkārši priecajos dzīvei :) Jauku jums vakaru un šaujiet garām.
Nevienam jau neskauž,vismaz man ne,bet cītīgi pie šīs lietas piestrādājot....AR LAMATĀM,.....sezonā 75-80 bebri, jau būs labs rezultāts.Mņe tak kāātssa. .....tā Raikins......:)
...neder,!,...nauda pārāk lietderīgi tiks iztērēta.,:)
Slēpts
19.10.2016. 21:17
Tur kaklu vajag garkakļa proporcijās lai tēmētu. Man tēmēklis ir uz gredzeniem kam trubas apakša no bāzes virsmas ir 3,5mm. Savage skaitās precīzāki stobri, kā Marlin. Marlin ir mikrovītnes, Savage - parastās.
Fondorkas k-gs līdzi nestāv:)
Interesanti Pēteri ko var darīt ar sašautu galvas kausu, ko kaulus kolekcionēt, vai mēgināt no tiem puzli slataisīt. Pēc laba trāpījuma galvaskaus vismaz trijās vietās ir ieplīsis, neskaitot sīkos kauliņus.
Par to laiku ir tā ka ja rodas kādas brīvas 5 min tā arī ielienu netā, tapēc dažiem var likties ka netā tusēju veselu dienu. Lūk tiko tagad mājās ienācu, pierakstīšu komentu un aidā uz nakts maiņu.
Bet tiem kam skauž lai škauž talāk. Bet es vienkārši priecajos dzīvei :) Jauku jums vakaru un šaujiet garām.
Tēmeklis un tā gredzeni gan ir garām, bet viss pārējais ir.