Vot es gan tur gribētu pabūt,varbūt ko sev ar ieraugu Labu.Tad jau tev gruntenes nava sveša lieta ne tā Edgar.:)
Slēpts
29.05.2009. 21:30
nu par tām sacensībām ,Es gadus 22 atpakaļ startēju šaušanas sacensībās ,braukāju pa bijušo PSRS uzdienēju līdz sporta meistaram , bet kungi stends un mežs ir divas dažādas lietas .Es arī tagad labprāt aizbrauktu un dažu labu muldoņu noliktu pie vietas asums vēl nav zudis, bet šobrīd nav ne laiks nearī lieku līdzekļu.
Par šaušanu kaklā tēmēju starp galvu un rumpi ,gan trofeja vesela ,gan gaļa nav jāatstāj mežā un nevajag man pārmest necieņu pret zvēru ,manā uztverē jebkura trofeja ir sevis cienīga ,punkti nav galvenais ,svarīgs ir mirklis kurš gūts un atmiņas par to dienu.
Un ja mednieks nevar ielikt pa kaklu ,man nav ko teikt ,laikam tiešām vajag ieviest obligāto šaušanas eksāmenu
nu ta par 100% skaidriba netiku ar jums te, ka butu labak, atliek izmeginat gan vienu variantu( pa buri), gan otru (kakla), redzes kas man labak padosies:)...
nenu man jau tikai bise, es planoju izmantot to pasu ko uz bebriem gaju un sivenu dabuju - 8,5mm renkam!?vienkarsi tas bucins ir tik smuks kamer dzivs negribu lai mocas un gala ari garsiga negribetos ar zarnu pildijumu:))lode bus par traku?
Slēpts
29.05.2009. 22:20
ar lodi noteikti ne, arī 8,5 čut pa lielu maz renk ,var nebūt šoks un nepalikt uz vietas ,ide ali būtu ar 6,2 līdz 35 metri,tad liela iespēja ,ka uz vietas .
Par šaušanu kaklā tēmēju starp galvu un rumpi ,gan trofeja vesela ,gan gaļa nav jāatstāj mežā un nevajag man pārmest necieņu pret zvēru ,manā uztverē jebkura trofeja ir sevis cienīga ,punkti nav galvenais ,svarīgs ir mirklis kurš gūts un atmiņas par to dienu.
Un ja mednieks nevar ielikt pa kaklu ,man nav ko teikt ,laikam tiešām vajag ieviest obligāto šaušanas eksāmenu