Nekad neesmu jutis, ka buka aknas smirdētu pēc mīzaliem. Sagriez aknas mazos gabaliņos, liec cepties, kad izdalās sula, pieliec tikpat sagrieztus sīpolus, kad sula iztvaikojusi, aknas ar sīpoliem brūni,pieber sāli, piparus, uzlej puslitru krējuma, lai uzvārās un gatavs.Ielej mazās glāzītēs aukstu, gardu dzērienu....un brauc uz buku atklāšanu ar svaigi ceptām aknām!
Ilmarsonam +100! Arī man nekad nav buka aknas pēc mīzaliem smirdējušas, pat riesta laikā, kad viss smird, nē! Vajag "smuki" nošaut, pēc tam nodīrāt, nepārgriežot urīnpūsli un viss OK! Kas var būt garšīgāks par svaigi ceptām akniņām ar sīpoliem un saldo krējumu! Mmmmmm!
Jāni, nākamreiz uzmanies un izvēlies ko vēlies... nogaršot.
Varbūt vecie mednieki vienkārši pajokoja...