Aprīkojums: browning bar 7mm rem mag.Maverick 88 un Tula 16
Medību trofejas: 10
30.05.2009. 11:35
Valdi-nevelos nevienam uzspest tadu iegadaaties,bet tomer tik meginaju ieteikt.katra cilveka briva izvele ko vins perk,ko lieto.varu pateikt man vna stav uz 7 rem.mag.cik zinu ne jau katra optika tur tadu kalibru kaa sis!ja velies vairak info ieej seben. com.
bija tada problema skatoties binokli uz 15 metru peldosu bebru medinaju saskatit to temekli buschnel , tas bebrs aizpeldeja talak:)))jo buschneli tas nebiuja pamanams , negribetu nopirkt kautko lidzigu:)!
eu - varbuut jaadara taa - jaanopeerk normaala optika un jaauzliek uz stobra, tad jaanopeerk taa Agra P optika pa paardesmit latiem un kad seedi tornii jaanjem liidz (kabataa) - vareeshot ilgaak noseedeet...
zzeel ka nedziivoju Saldus pusee, to4na aizbrauktu apskatiities - savaadaak visu laiku Agris P slavee savu 48ls 56mm (itkaa tie 56mm kautko dotu - ja stikls ir sū_s) optiku, bet moshka tieshaam optika ir normaala vai pat laba...
Slēpts
29.05.2009. 12:02
Artur!
Izgaismotais krustiņš gan derētu- citādi pa krēslu jenots ir tik tumšs:))
Artūr!
Man ir Leopolds uz masenes- gan 1.5-5*20 VX-III.Brīžiem liekas, ka palielinājums varētu būt lielāks- tākā 3-9x40 man patiktu daudz labāk.
Agri!
Nu ir man optika ne pa simts latiem- nu un?? Un kā tad mēs samērīsim sēdēšanu tornī, tas kāds rādītājs???? Nu sēdu es bez problēmām 12 stundas , nu un! Vai arī TU domā, ka jo lētāka optika, jo esi PAREIZĀKS mednieks??
zzeel ka nedziivoju Saldus pusee, to4na aizbrauktu apskatiities - savaadaak visu laiku Agris P slavee savu 48ls 56mm (itkaa tie 56mm kautko dotu - ja stikls ir sū_s) optiku, bet moshka tieshaam optika ir normaala vai pat laba...
Izgaismotais krustiņš gan derētu- citādi pa krēslu jenots ir tik tumšs:))
Man ir Leopolds uz masenes- gan 1.5-5*20 VX-III.Brīžiem liekas, ka palielinājums varētu būt lielāks- tākā 3-9x40 man patiktu daudz labāk.
Agri!
Nu ir man optika ne pa simts latiem- nu un?? Un kā tad mēs samērīsim sēdēšanu tornī, tas kāds rādītājs???? Nu sēdu es bez problēmām 12 stundas , nu un! Vai arī TU domā, ka jo lētāka optika, jo esi PAREIZĀKS mednieks??