Es saprotu, ka lukturim ir vairāki spilgtuma režīmi, regulējams gaismas kūļa platums.
Bet paskaidrojiet man kāds, puisim, no laikam dziļiem laukiem, nafig lukturim ir vajadzīgs
- stroboskopiskais rezīms,
- sarkanas, zilas atsevišķas mirgojošas un nemirgojošas diodes,
- un vēl citi raustīgi un krāsaini varianti.
Lai lukturi izslēgtu, ar podziņu, ir jāiziet cauri visiem šiem pribambasiem.
Mini diskotēka.
Sorry par, iespējams, stulbu jautājumu.
Doma iegādāties medību lukturu, bet nav man skaidrības cik liela nozīme ir tam vai stars ir zaļš, sarkans, balts vai dzeltens? No zaļā cūkas mazāk baidās? Ieslēdzot lukturi dzīvnieks to pamana? Padalieties lūdzu ar info!
Slēpts
30.08.2015. 22:41
ta pilnīgi pofig, dresētie muks no visām gaismām :D
zaļo itkā neredz uz zemes atstaroto, bet gaismas avotu tāpat redzēs, līdzīgi kā nakteniekiem.
Aprīkojums: Browning BAR .30-06, Fabarm Lion H35 Titan 12 ga, Mannlicher ProHunter .223 Rem
Suņi: taksis
Medību trofejas: 2
01.09.2015. 20:45
Tieši tā, svētdien pārbaudīju, no zaļā cūkas notinās ka prieks skatīties. Neskatoties uz to, ka bija migla un es tāpat ņifiga ar to lukturi neredzēju. Man ir šitāds: http://www.ebay.co.uk/itm/Opti...
ND 3 vai5, vai cits, ar regulējamu stara platumu, varētu būt labs pie lopa meklēšanas, piešaušanas, tumsā, kā arī dienas gaišajā laikā.
Jāizmanto komplektā esošais regulējamais kronšteins, +/- uz augšu, +/- uz leju.
Uz vismazāko stara kūli noregulēts lukturis, "piešauts" uz kādiem 3-6 m, vai kā kurš vēlas, var līst krūmos un šaut no paduses,
jo ne vienmēr ir laika un iespējas (vietas) ieplecot un notēmēt.
PROTAMS uz tiem lopiņiem, uz kuriem atļauts medīties ar lukturi!
Man ir Vinčesters pusautomāts 30-06, bieži iesprūst vai vispār neieiet patrona stobrā, kas ir darāms, kāds var dot padomu.
jā atbilstoši foruma tēmai...
Piemeklē atbilstoša lēcas diametra lukturi (visticamāk, ka derēs lāzernieki) un iespīdini stobrā, ja lāzera stars spīd caur stobru, garenvirzienā, tad vaina jāmeklē kur citur. :::)))))))
Bet paskaidrojiet man kāds, puisim, no laikam dziļiem laukiem, nafig lukturim ir vajadzīgs
- stroboskopiskais rezīms,
- sarkanas, zilas atsevišķas mirgojošas un nemirgojošas diodes,
- un vēl citi raustīgi un krāsaini varianti.
Lai lukturi izslēgtu, ar podziņu, ir jāiziet cauri visiem šiem pribambasiem.
Mini diskotēka.
Sorry par, iespējams, stulbu jautājumu.
zaļo itkā neredz uz zemes atstaroto, bet gaismas avotu tāpat redzēs, līdzīgi kā nakteniekiem.
http://www.ebay.co.uk/itm/Opti...
Jāizmanto komplektā esošais regulējamais kronšteins, +/- uz augšu, +/- uz leju.
Uz vismazāko stara kūli noregulēts lukturis, "piešauts" uz kādiem 3-6 m, vai kā kurš vēlas, var līst krūmos un šaut no paduses,
jo ne vienmēr ir laika un iespējas (vietas) ieplecot un notēmēt.
PROTAMS uz tiem lopiņiem, uz kuriem atļauts medīties ar lukturi!
Piemeklē atbilstoša lēcas diametra lukturi (visticamāk, ka derēs lāzernieki) un iespīdini stobrā, ja lāzera stars spīd caur stobru, garenvirzienā, tad vaina jāmeklē kur citur. :::)))))))