Saldus Hubertā bija diezgan ilgi, augusta sākumā vairs ne, bet mājas lapā rādās, ka ir pārdošanā, savu mājas lapu viņi apkalpo diezgan operatīvi, neticas, ka tieši šīs patronas būtu aizmirstas, bet visvieglāk ir piezvanīt!
Slēpts
17.09.2012. 10:24
Paldies par info!
Ar Zommeru elektroniski sazināties ir bezcerīgi .....
Patronas dabuju Purnavu Muižā... cena gan kodīgāka kā Hubertā, bet tāpēc jau neskriešu uz Saldu! :)
Kādam ir bijusi darīšana ar šādām CCI STINGER 22 EX LR patronām? Čaulītes garums par 2,4 mm garāks kā ierastajām patronām( CCI stinger 22 ex lr 17,7 mm/Sk patroniņai 15,3mm). 50 metros blīvums arī diez gan ciešams priekš virsskaņas munīcijas. Radās jautājums, vai netiek bojāts stobrs, patrontelpa šaujot ar šādu munīciju?
Kaut kur skatījos, ka šīs nedrīkstot likt pusautomātos, jo tur var ieklemmēties pie pārlādēšanas vai kaut kā tā! Ja ir kloķene nevajadzētu būt problēmām. Bet lai būtu doršs, pajautā tomēr kādam zinošākam spečukam (vai arī spečuks pats uzradīsies, aplies ar dubļiem mani un Tevi, bet beigās tomēr pateiks patiesību):)
Aprīkojums: IŽ-26e; Weatherby Vanguard 30-06; Savage Mark II .22; Yildiz Lux 12cal
Medību trofejas: 1
22.01.2015. 00:38
Jaunajām plintēm nevajadzētu būt problēmām ar stobra resursu, vismaz es tā ceru (stobra materiāls gan jau līdzīgs kā lielajiem kalibriem, bet tiem jau pavisam citi ātrumi). Esmu pārbaudījis, ka vecāka tipa Henry skavas masenēm neder šī munīcija.
Labrīt!
Nebojā- tā man apgalvoja CZ rūpnīna Čehijā, kad manā prātā arī bija iezaguzies šī doma pagājušā gada nogalē.
Hello!
I have got rifle CZ 455 THUMBHOLE GREY. I would you ask about ammunition CCI 22LR STINGER 2,1g. http://www.cci-ammunition.com/...
Can I use this ammunition. Does this ammunition not damage a barrel.
Thanks, I will wait for your answer!
Atbilde:
Dear Sir,
Thank you for using the CZ 455 THUMBHOLE GREY rifle made by Ceska zbrojovka a.s.
I have put your question to our company technicians and they said that you can use the CCI 22LR STINGER 2,1g ammunition without any worry about the barrel.
Yours faithfully,
Ar Zommeru elektroniski sazināties ir bezcerīgi .....
Patronas dabuju Purnavu Muižā... cena gan kodīgāka kā Hubertā, bet tāpēc jau neskriešu uz Saldu! :)
Nebojā- tā man apgalvoja CZ rūpnīna Čehijā, kad manā prātā arī bija iezaguzies šī doma pagājušā gada nogalē.
Hello!
I have got rifle CZ 455 THUMBHOLE GREY. I would you ask about ammunition CCI 22LR STINGER 2,1g.
http://www.cci-ammunition.com/...
Can I use this ammunition. Does this ammunition not damage a barrel.
Thanks, I will wait for your answer!
Atbilde:
Dear Sir,
Thank you for using the CZ 455 THUMBHOLE GREY rifle made by Ceska zbrojovka a.s.
I have put your question to our company technicians and they said that you can use the CCI 22LR STINGER 2,1g ammunition without any worry about the barrel.
Yours faithfully,