Aprīkojums: Browning Bar Longtrac 30-06, Leupold, Fabarm XLR 12kal., Red Dot
Medību trofejas: 4
23.01.2015. 10:53
Arnis Puksts
Calendar Vakardien, 21:32
Ai, ned*, viss ir saprotams ;)
Puksta k-gs! Šis nav personisks aizvainojums?
Tas ko Tu izdzēsi par sevi, tur es personīgi, aizvainojumu nesaskatīju. Tur bija tikai norādes par darbu un attiecībām kolektīvā, nebija nedz di*st, pi*t vai na*uj utl..
Un kur ir personisks aizvainojums, ar smaidu paprasot "ai ned*"? Es te nesākšu jūsoties un bīdīt politkorektās frāzes, medībās un pirtī visi vienādi. Mendieku forumā arī.
Man bija reiz tāda ļoti laba matemātikas skolotāja, kuras firmas teiciens bija - NETĒLO IDIOTU! Tas attiecas gan uz to tēlu, kuram uzrakstīju, ka viss ir saprotams, gan Tevi.
Tas, ka Tu kaut ko nesaskatīji - man ir pie kājas. Es saskatīju.
BTW - es jau n-to reizi atgādinu, nevajag publiski risināt personiska rakstura diskusijas, "A. Bērziņa" k-gs. Ir iespējama privāta sarakste, ko arī aicinu izmantot, ja ;)
Aprīkojums: Browning Bar Longtrac 30-06, Leupold, Fabarm XLR 12kal., Red Dot
23.01.2015. 11:20
Jūs savā starpā esat labi draugi, ka sūtiet vien otru dir*t un pajāt ar smaidiņu vai bez? Forums ir publiska telpa, nevis pirts! Tas ir tikai ētikas un cilvēka izglītotības jautājums. Portāla administratoram pie tā būtu vēl vairāk jāpiedomā. Ja vajadzēs es arī pa "feņi" parunāšu un "ierāmēšu" jebkuru atsaldeni, protams aci pret aci! Un pie kājas Tev gals karājas, es ceru!
Slēpts
23.01.2015. 12:38
Uzvārda brāl, necepies, tas nav to vērts! Šeit joprojām ir tikai viens gudrais.
Sorre, ka iejaucos ne savaas lietaas, bet nafig kasiities.
Izdzeesa, nu i miers maajaas.
Starp mums ir ieviesies nekrofiils - spameris.
Shos bezjeedziigos postus neviens neredz ?
Atrašanās vieta: Rendas, Kabiles meži, izcirtumi un purvi
Aprīkojums: Titan 6 .30-06, Finn Classic 12.cal.
23.01.2015. 16:14
Tā kā tēmas nosaukums ir: Ieteikums administratoriem, lai šis portāls paliktu par INFORMĀCIJAS apmaiņas vietu mednieku starpā un nepārvērstos par sētu, uz kuras raksta katrs, kam nav slinkums, lūgums dzēst VISUS postus, kas nav par tēmu.
Piemērs, tēma Tikka T3:
Jānis apraksta savas izjūtas, lietojot T3 - ir tēma;
Juris pārkopē T3 vērtējumu no topgunreview.com - ir tēma;
Andris salīdzina T3 un Titan - vēl ir tēma
Aivars salīdzina Titan ar Sauer - vairs nav tēma
Pēteris apspriež Jāņa kompetenci par doto tēmu - nav tēma;
Gunča apspriež Jāņa prāta spējas un Pētera seksuālo orientāciju - nav tēma;
Zigis atklāj, ka šaujamie viņu neinteresē, bet viņam patīk Anniņa, kurai savukārt patīk vīri ar plintēm - nav tēma;
Visi met mieru T3 apspriešanai un draudzīgi sāk mācīt Zigi, kā iepatikties Anniņai - tēma aizgājusi beztēmā...
Varu tikai 100% piekrist ka Puksta kungs ir IT speciālists un jurists, un iespējams, ka, pat labs speciālists un jurists, bet Puksta kungs ir vājš reportieris...ikreiz kad ir bijusi slikta diena vai ir sūdīgs garīgais tad paskatos medniekiem.tv ar Puksta kungu reportiera lomā...nu ko tur daudz teikt- man palīdz...
P.S. droši vien arī šis komentārs tiks dzēsts...ja godīgi tad poh...
Kā jāveido SAKARĪGA un SATURĪGA reportāža? Te var ņemt par piemēru to pašu Kļaviņu Janku no Meža takas vai Māri Olti...
Jauku vakaru visiem!
Calendar Vakardien, 21:32
Ai, ned*, viss ir saprotams ;)
Puksta k-gs! Šis nav personisks aizvainojums?
Tas ko Tu izdzēsi par sevi, tur es personīgi, aizvainojumu nesaskatīju. Tur bija tikai norādes par darbu un attiecībām kolektīvā, nebija nedz di*st, pi*t vai na*uj utl..
Man bija reiz tāda ļoti laba matemātikas skolotāja, kuras firmas teiciens bija - NETĒLO IDIOTU! Tas attiecas gan uz to tēlu, kuram uzrakstīju, ka viss ir saprotams, gan Tevi.
Tas, ka Tu kaut ko nesaskatīji - man ir pie kājas. Es saskatīju.
Izdzeesa, nu i miers maajaas.
Starp mums ir ieviesies nekrofiils - spameris.
Shos bezjeedziigos postus neviens neredz ?
Piemērs, tēma Tikka T3:
Jānis apraksta savas izjūtas, lietojot T3 - ir tēma;
Juris pārkopē T3 vērtējumu no topgunreview.com - ir tēma;
Andris salīdzina T3 un Titan - vēl ir tēma
Aivars salīdzina Titan ar Sauer - vairs nav tēma
Pēteris apspriež Jāņa kompetenci par doto tēmu - nav tēma;
Gunča apspriež Jāņa prāta spējas un Pētera seksuālo orientāciju - nav tēma;
Zigis atklāj, ka šaujamie viņu neinteresē, bet viņam patīk Anniņa, kurai savukārt patīk vīri ar plintēm - nav tēma;
Visi met mieru T3 apspriešanai un draudzīgi sāk mācīt Zigi, kā iepatikties Anniņai - tēma aizgājusi beztēmā...
P.S. droši vien arī šis komentārs tiks dzēsts...ja godīgi tad poh...
Kā jāveido SAKARĪGA un SATURĪGA reportāža? Te var ņemt par piemēru to pašu Kļaviņu Janku no Meža takas vai Māri Olti...
Jauku vakaru visiem!