Sveiks!
Tu jau pēc rakstītajiem visiem lasītajiem komentāriem esi licies diezgan gudrs9ļoti zinoš medību lietās)!
Vai drīkst Tev pajautāt-vai es drīkstu citam medniekam iedot savu medību ieroci(protams kalibrs viss tas pats)???
Nu es ari kautka neesmu noverojis menes fazes ietekmi, bet ja ir pilnmenes tad nak loti velu ara, tas laikam ir gaismas del un vini zina ka ir pamanaki Man domat vairak ietekme laika mainas, ja kadu laiku pieturas vienadi laika apstakli tad dzivnieki uzvedas drosak un staiga labak. Tiko notiek krasas parmainas (uzsnieg sniegs, paradas stiprs vejs vai ilgaku laiku linajis un piestaj) Vai ka savadak, dzivnieku aktivitate mazinas. Esmu nosavis kuiliti un briedi stipra veja ar lietu un sniegu, ta ka tas ka slikta laika dzivnieki nestaiga nav tiesa. Ta pat par laikiem, dazreiz jau 5 cukas uz lauka dazreiz tikai 6 no rita iznak, tapec ja sezu tad censos pec iespejas ilgaku laiku sedet. dazreiz vasara no 7 vakara lidz 7 rita un taktika veiksmiga daudz redzetu dzivnieku.
Pēc maniem vērojumiem,jaunā mēnesī vairāk trāpas vakarpusē un otrādi vecā pirms saullēkta,pilnmēnesī,vismz cūkas,ir ļoti piesarzīgas,dzird kā gar lauka malu vazājas bet ārā nenāk
Tu jau pēc rakstītajiem visiem lasītajiem komentāriem esi licies diezgan gudrs9ļoti zinoš medību lietās)!
Vai drīkst Tev pajautāt-vai es drīkstu citam medniekam iedot savu medību ieroci(protams kalibrs viss tas pats)???