Edgar,Lociku lidlaukā,starp lielo angāru un kaponīru, katru vakaru,ap astoņiem,šķērsām abām joslām ,slāj pamatīgs eksemplārs.Viņa pat īpaši nebaidās no lidmašīnām.Dari kautko.
Diemžēl pats Lociku lidlauks nav mūsu medību platības, bet tās ir kaimiņu kolektīva 400 Ha gabalas, kaut kādi nevēlos uzrauties uz viņiem, vienīgi tikai ja parunāt ka pašaut lapsas tur :)
Edgar,Lociku lidlaukā,starp lielo angāru un kaponīru,šķērsām abām joslām,katru vakaru,ap astoņiem, pamatīgs eksemplārs.Orientieris-drageisa trases dienvidu galā.Tikai nenotriec mani vai manus studentus.
Aga. Tas ir tiešu tur kur ir kaimiņa kolektīva teritorija, pagaidām ar dokiem nevēlos šķirties, gan vēl dzīves laikā noderēs, bet jāparunājas ar kaimiņa kolektīvu, var būt tomēr atļaus pašaut lapsas. jo uz lapsu medībām esmu slims, labāk lapsu novākšu nekā kādu buku vai ruksi, ne velti uz manis greizi skatās kad ieraugu lapsu un jau pirksti paši kasās uz to pusi izšaut :)
Bet pats ko tur veido, vai māci lidināties ar deltaplānu!
Ā tas tu tad sanāk lidinies pa apkārtni, jau dzaudzi mani kaimiņi uz tevi greizi skatās, saka ko te lidinās, vajag nedaudz pabaidīt. Nu kā kuram tie nervi diemžēl, vienam normāli, citiem gan jāarstējas, tāpēc skatās greizi uz to lidaparātu!!! :D
Bet pats ko tur veido, vai māci lidināties ar deltaplānu!