Edgar, mācu lidot ar sarkanbaltu lidmašīnu, uz spārna YL-MMJ.Pateicu tev tāpēc,ka domāju,ka tā teritorija ir Naujienas kolektīvam un es sapratu,ka tu esi no naujēnišiem.
Jā es medos Naujenes kolektīvā, bet diemžēl tieši lidlauks nav mūsu medību platības, bet tie 400 ha pieder citam kolektīvam, bet var parunāt ar blakus kolektīvu ka tu lapsas pašaut domāju pretī nav jābūt tiem!!!!
Bet kas lidinās ar to deltoplānu, jo uz vinu jau saku ka daudzi greizi skatās :D
Jā Edgar,dzīvnieki pie lidmašīnas,atšķirībā no cilvēkiem,pierod ļoti ātri,un dzīvniekus arī nemoka skaudība.No gaisa nevienam virsū nečurāju,kas kuram sētā, arī mani neinteresē un mašīnu numurus,kuras ir iebraukušas visādās dīvainās vietās,arī nepētu,man vienkārši tam neatliek laiks.
Tas tiesa :)
Es ar labprāt palidotu un vēl varētu ar izpletni izlēkt, bet ar laika nav un arī papildus resursu šādām izklaidēm, kā saka pirmkārt jāmēgina finansu galus savilkt kopā un tikai tad domāt par izklaidi :(
Deltaplāni ir Daugavpilī vairākiem.Kurš kuro reizi lido, nevarēšu tev pateikt.Par lapsu šaušanu cita kolektīva teritorijā man ir savs viedoklis un lai kādu atkal nekaitinātu,šo viedokli paturēšu pie sevis.Bet visvairāk man pietrūkst laika,es šogad uz buku caur optiku pat paskatījies neesmu.Nu vēl kādi divi mēneši un tad es drusciņ vaŗēšu atvilkt elpu.Ja vēlies pavizināties-zvani 29193662,vai vakaros kad lidojam-atbrauc.Vārtiem jāatsien striķītis un aiz sevis atkal jāaiztaisa.
Es varu arī no otras puses piebraukt, jo zinu visus ceļus kā kuri pieved pie lidosts, savā laikā bērnībā tur pa lidlauku tusējām ar zirgiem :) Kā arī sēņojām, vēl čaulītes no kalašiem lasījām, jo tur bija nežēlīgi lielās kaudzes. Kā saka bērnības daļa pagāja uz lidlauka. Pats foršākais bija skatīties kā lidmašīnas cēlās un sēdās, skats bija neaprakstāms. Skaņa ar dažbrīt neizturama, pat līdz šim brīdim atceros to skaņu!
Ok sarunāts ja būs brīvāks brīdis var būt uzvanīšu un piebraukš :)
savā laikā uz lidlauku varēja piebraukt gandrīz no visām 4 debespusēm, bet sakarā ar to ka krāsaino metālu meklētāji savu darbu ir padarījuši tad jāuzmanās lai kādā bedrē netrāpīt, tur pat vairākus gadus norakstītās lidmašīnas svaidījās, pa tām mēs kariņu uzrāvām, tikai vēlāk tās pazuda :(
Toties varu droši apgalvot ka esm tusējies pa reālu kaujas lidaparātu, tikai bez riepām :)
Bet kas lidinās ar to deltoplānu, jo uz vinu jau saku ka daudzi greizi skatās :D
Es ar labprāt palidotu un vēl varētu ar izpletni izlēkt, bet ar laika nav un arī papildus resursu šādām izklaidēm, kā saka pirmkārt jāmēgina finansu galus savilkt kopā un tikai tad domāt par izklaidi :(
Ok sarunāts ja būs brīvāks brīdis var būt uzvanīšu un piebraukš :)
savā laikā uz lidlauku varēja piebraukt gandrīz no visām 4 debespusēm, bet sakarā ar to ka krāsaino metālu meklētāji savu darbu ir padarījuši tad jāuzmanās lai kādā bedrē netrāpīt, tur pat vairākus gadus norakstītās lidmašīnas svaidījās, pa tām mēs kariņu uzrāvām, tikai vēlāk tās pazuda :(
Toties varu droši apgalvot ka esm tusējies pa reālu kaujas lidaparātu, tikai bez riepām :)