Pārdabisks nav, bet smieklīgs gan. Kārli, Tev vajadzēja redzēt pircēju ģīmjus pie tās vitrīnas, par nopietniem tos nosaukt bija grūti. Šā iemesla dēļ tad arī bilde tikaa ievietota foruma sadaļā - Just for fun ... Starp citu, vakar šie ''cūku spārni'' bija jau nocenoto prroduktu plauktā, tātad nepērk un derīguma termiņš iet uz beigām.
Var jau būt, ka tā ir ļoti radoša ideja ēdiena nosaukumam, bet tad jāgaida veikalu plauktos parādāmies ''bebru ikrus'' (kaviārs), ''vistas kakla karbonādi'', ''laša šķiņķīšus'' utt. ...
Ar cieņu,
jānis
Aprīkojums: TIKKA T3 308.;TOZ-16 22LR; Browning BAR Zenith 30-06.+ Zeiss Victory V8 2,8-20x56, Иж-56-3 22/28 + Burris Eliminator III 3-12x44. Mitsubishi L200
Suņi: LV dzinējs,suns
Medību trofejas: 6
13.05.2016. 11:53
Atvaino, Jāni, bet vai tiešām ēdiena nosaukums ir jāuztver kā kaut kas pārdabisks? Vai tāpēc "viltotais zaķis" sastāv no sintētiskās gaļas vai arī "siļķe kažokā" no īstabebrādas kažoka??? Uzskatu, ka tā ir ļoti radoša ideja ēdiena nosaukumam! Ar cieņu, Kārlis!
Šodien Madonas Maxima manu uzmanību piesaistīja šašliku un citas cepamās gaļas vitrīna, pareizāk tās saturs. Nopirkt un apēst neriskēju, ej nu sazini ko tāds mutants nonācis cilvēka organismā dara ... !? Gribētos redzēt dabā to lopu/ putnu ...
Var jau būt, ka tā ir ļoti radoša ideja ēdiena nosaukumam, bet tad jāgaida veikalu plauktos parādāmies ''bebru ikrus'' (kaviārs), ''vistas kakla karbonādi'', ''laša šķiņķīšus'' utt. ...
Ar cieņu,
jānis
http://fishki.net/1750094-kaba...