Rīgā Alfā Gangrā var nopirkt Igauņu slēpes ~12cm, uz aci, platas.
Baltas, bet nejēgā dārgas. Ražotāju pagaidām nevarēju atrast. Es tēvam vecās dināmo ar šinu salīmēju, nu bet esmu koktēlnieks.
Simmonsu neieteiktu, man uz 223Rem tāds 3-9x40 sāka taisīt brīnumus, un kolēgam tāpat... Tas brends jau divreiz īpašnieku mainījis un palicis izteikti šķībacains.
Vēl viena ļoti būtiska lieta ir kad optikai ir sarkanais punkts, jo ja vēlēsies medīties līdz vēlam vakaram, tad tas ļoti noder. Pašam vairākas reizes pienācās sarkano punktu pielietot. It īpaši punkts ir labi uz bebriem kad tie vai nu ļoti agri izlien vai ļoti vēlu!
Labāk lai nopērk 10 gabalus un tad varēs vidējo izvlikt cik tāda tipa optika iztur noteika kalibra šāvienus, bet mēs tad ņemsim to vērā :)
Galvenais kādam ierocim tu vēlies to likt???? Varu vienu pateikt priekšā 50 kalibrs to optiku sašķaidīs gabalos :) ka paliks tikai truba :)
Piekrītu Artūram!
Uz optiku nav ko taupīt, jo tici man skopais maksā divreiz. Agrāk gan varēja iegādāties optiku pa 100 ls kas izturētu karabīni tagad ar kādiem 200 jārēķinās. Jo laba optika ne tikai maksā labi, bet arī tai ir labāka gaismas caurlaidība, un arī neizjuks pie pirmā vai 10 šāviena. Man jau viena pieredze bija ar optiku ka pat mazkalibreni neturēja, pienācās nomainīt pēc garantijas un maksāja 100 ls.
Agri apskaties manis komentētus par Buriss optiku, jo esmu iegādājies to caur ASV un tagad maksā tur nepilnu 300 Ls. bet tai ir 3x12x56 ar sarkano puntu. ir tā paša modeļa lētāki varianti, kas maksā ap 200 ls. un galvenais garantija ir 25 gadi.
Nu šis optika vismaz man liekas stipri apšāubāma, ja gribas kaut ko daudz maz pieņemamu par demokrātisku cenu skaties Bushnell legend vai 3200 Elite virzienā, var arī Burris un Simmons apskatīt. Bet labāk uz optiku netaupīt, pašam pēc tam būs prieks šaut.
Slēpts
15.07.2009. 11:14
Ja no otikam nesu nekads liels lietpratejs,šitada optika maksa 26 ls no ASV!!!
Spider Fire 3-9x50 Cross Hair Rifle scope.
Kura optiku firma ir laba, nu negribetu pirkt optiku pa 200 ls.
Ta paša Leopold par kuru foruma skuma prasiju, Latvija vina maksa 250 ls, bet ASV 110ls.
Baltas, bet nejēgā dārgas. Ražotāju pagaidām nevarēju atrast. Es tēvam vecās dināmo ar šinu salīmēju, nu bet esmu koktēlnieks.
Dargaki karabinei pagaidam nauda jakraj, nebutu krize cita lieta!
Bralim tada ir, nav ne vainas!!!
Galvenais kādam ierocim tu vēlies to likt???? Varu vienu pateikt priekšā 50 kalibrs to optiku sašķaidīs gabalos :) ka paliks tikai truba :)
Uz optiku nav ko taupīt, jo tici man skopais maksā divreiz. Agrāk gan varēja iegādāties optiku pa 100 ls kas izturētu karabīni tagad ar kādiem 200 jārēķinās. Jo laba optika ne tikai maksā labi, bet arī tai ir labāka gaismas caurlaidība, un arī neizjuks pie pirmā vai 10 šāviena. Man jau viena pieredze bija ar optiku ka pat mazkalibreni neturēja, pienācās nomainīt pēc garantijas un maksāja 100 ls.
Agri apskaties manis komentētus par Buriss optiku, jo esmu iegādājies to caur ASV un tagad maksā tur nepilnu 300 Ls. bet tai ir 3x12x56 ar sarkano puntu. ir tā paša modeļa lētāki varianti, kas maksā ap 200 ls. un galvenais garantija ir 25 gadi.
Spider Fire 3-9x50 Cross Hair Rifle scope.
Kura optiku firma ir laba, nu negribetu pirkt optiku pa 200 ls.
Ta paša Leopold par kuru foruma skuma prasiju, Latvija vina maksa 250 ls, bet ASV 110ls.