Labāk lai nopērk 10 gabalus un tad varēs vidējo izvlikt cik tāda tipa optika iztur noteika kalibra šāvienus, bet mēs tad ņemsim to vērā :)
Galvenais kādam ierocim tu vēlies to likt???? Varu vienu pateikt priekšā 50 kalibrs to optiku sašķaidīs gabalos :) ka paliks tikai truba :)
Slēpts
15.07.2009. 14:03
Es domaju likt TOZ-122.
Dargaki karabinei pagaidam nauda jakraj, nebutu krize cita lieta!
Bralim tada ir, nav ne vainas!!!
Vēl viena ļoti būtiska lieta ir kad optikai ir sarkanais punkts, jo ja vēlēsies medīties līdz vēlam vakaram, tad tas ļoti noder. Pašam vairākas reizes pienācās sarkano punktu pielietot. It īpaši punkts ir labi uz bebriem kad tie vai nu ļoti agri izlien vai ļoti vēlu!
Simmonsu neieteiktu, man uz 223Rem tāds 3-9x40 sāka taisīt brīnumus, un kolēgam tāpat... Tas brends jau divreiz īpašnieku mainījis un palicis izteikti šķībacains.
Rīgā Alfā Gangrā var nopirkt Igauņu slēpes ~12cm, uz aci, platas.
Baltas, bet nejēgā dārgas. Ražotāju pagaidām nevarēju atrast. Es tēvam vecās dināmo ar šinu salīmēju, nu bet esmu koktēlnieks.
Galvenais kādam ierocim tu vēlies to likt???? Varu vienu pateikt priekšā 50 kalibrs to optiku sašķaidīs gabalos :) ka paliks tikai truba :)
Dargaki karabinei pagaidam nauda jakraj, nebutu krize cita lieta!
Bralim tada ir, nav ne vainas!!!
Baltas, bet nejēgā dārgas. Ražotāju pagaidām nevarēju atrast. Es tēvam vecās dināmo ar šinu salīmēju, nu bet esmu koktēlnieks.