ANDRIM!
Reti labi dzirdēti vārdi!
Nepietiek ,ka tev ir "piķis" un sapērc nosaukumus. Ļoti bieži (un ļoti bieži) ar to galīgi nepietiek. No pieredzes....
Kādreiz trenējos ložu šaušanu ( vairāk par 11 gadiem) un varu teikt lūk ko;
galvenais izvēlēties ieroci, kurš nemētā šāvienus un ir labs blīvums. Nosaukumam, kalibram un tam vai guļ plecā galīgi nav nozīmes. Ar nosaukumu neviens nešauj un laidni var uztaisīt pēc auguma ( protams tas var maksāt, bet var taisīt arī pats, ja ir iemaņas darbā ar koku ).
optikai jābūt triecienizturīgai un viss. Izmērs, dzidrums un krusts vai punkts ir tikai nākamais , kas jāskatās.
Man pirmais bija Rem 770 30-06, nav ne vainas 1,5 MOA var saņemt, kas medībām pietiek. Tagād man ir T3, ar Leupold 3x9x50, ar to es jūtos drošāk, uz 260m buks krīt bez problemām.
Ja izvēlēties CZ vai remingtonu es izvēlētos CZ, pārbaudīta kvalitāte. Par Tikka un Savage neko nevaru pateikt, jo nebija iespēja rīkoties ar tiem. Bet kā daži teica kas lieto Tikku ir labs ierocis.
Bet ja būtu iespēja un vairāk naudiņas tad es ņemtu Brauningu.
Bet vai Tikka nav no dārgajiem variantiem???
Par T3 nezinu, bet Rem 770 maksā drusku zem 400 Ls, ja nemaldos.
piedošanu, drusku cenās un apzīmējumos saputrojos. Savage 14 Euroclassic maksā 560 Ls, taču es, ja man pašam jau sevidžs nebūtu, ņemtu Savage 11BTH ar caurumaino Boyd's finiera laidi, 308Win, 510 Ls. Эт-то нечто... Vienīgi aptvere atvāžama, nevis izņemama.
Tepat lapā zem Lielā raksta tēmas bija drusku vairāk informācijas.
Reti labi dzirdēti vārdi!
Nepietiek ,ka tev ir "piķis" un sapērc nosaukumus. Ļoti bieži (un ļoti bieži) ar to galīgi nepietiek. No pieredzes....
galvenais izvēlēties ieroci, kurš nemētā šāvienus un ir labs blīvums. Nosaukumam, kalibram un tam vai guļ plecā galīgi nav nozīmes. Ar nosaukumu neviens nešauj un laidni var uztaisīt pēc auguma ( protams tas var maksāt, bet var taisīt arī pats, ja ir iemaņas darbā ar koku ).
optikai jābūt triecienizturīgai un viss. Izmērs, dzidrums un krusts vai punkts ir tikai nākamais , kas jāskatās.
Bet ja būtu iespēja un vairāk naudiņas tad es ņemtu Brauningu.
Bet vai Tikka nav no dārgajiem variantiem???
piedošanu, drusku cenās un apzīmējumos saputrojos. Savage 14 Euroclassic maksā 560 Ls, taču es, ja man pašam jau sevidžs nebūtu, ņemtu Savage 11BTH ar caurumaino Boyd's finiera laidi, 308Win, 510 Ls. Эт-то нечто... Vienīgi aptvere atvāžama, nevis izņemama.
Tepat lapā zem Lielā raksta tēmas bija drusku vairāk informācijas.