Norma par paugstinājumu punkts 1.13 spēkā stāsies ar 2011. gada 1. janvāri.
Vai saprotu pareizi, ka paaustinājumā jāatrodas stundu pēc saulrieta un stundu pirms?
Ja tā, tad tas nozīmē, ka ja dabiskais apgaismojums NODROŠINA (mēnesnīca)tad DIVAS stundas pēc saulrieta es drīkstu medīt ar pieiešanu utt?
Vai arī diennakts tumšais laiks ir sākot ar stundu pēc saulrieta un beidzas stundu pirms saulrieta? Kā īsti ir- es māku tikai lasīt un nemāku saprast:)
Tikai nesūtiem uz kursiem:))
Aprīkojums: Browning BAR .30-06, Fabarm Lion H35 Titan 12 ga, Mannlicher ProHunter .223 Rem
Suņi: taksis
Medību trofejas: 2
11.08.2009. 09:37
Vakar lasot MMD, sapratu ka nekas neloģiska tajos grozījumos nav - vienīgi atjaunota obligātā norma par medībām no paaugstinājuma tumšajā laikā - sanāk ka medības ar pieiešanu varam svītrot no medību viedu saraksta?
Slēpts
11.08.2009. 08:47
Grozījumi ir tīri sakarīgi, tikai nez kāpēc aizmirsts par alņa bulli riesta laikā pirms un pēc saulrieta :(
Kaut kādu pamatojumu ierēdņu eksistencei takš vajag :D iedomājies, cik daudz laika vajag, lai apstrādātu 3 dažādus informācijas avotus, salīdzinātu to datus, utml... :)
Ja to pārskatu uztaisītu elektroniski un medītu ties. lietotājam būtu iespēja web lapā ievadīt infu, nekur neko nenest - tad cita lieta, bet tad daudzu ierēdņu vietā pietiktu ar dažiem...
Pilnīgi piekrītu Arnim.P. Taču, ātri pārlasot šīs izmaņas, man radās baigais jautājums. Kāda velna pēc medību tiesību lietotājam jāiesniedz Valsts meža dienestā informācija par medību iecirknī iepriekšējā medību sezonā nomedītajiem un ievainotajiem medījamiem dzīvniekim? Ko tad mums darīt ar medību atļaujām un sezonas kartēm..?!!! Varbūt es ko neesmu pareizi sapratis, kādam ir komentāri?
Vai saprotu pareizi, ka paaustinājumā jāatrodas stundu pēc saulrieta un stundu pirms?
Ja tā, tad tas nozīmē, ka ja dabiskais apgaismojums NODROŠINA (mēnesnīca)tad DIVAS stundas pēc saulrieta es drīkstu medīt ar pieiešanu utt?
Vai arī diennakts tumšais laiks ir sākot ar stundu pēc saulrieta un beidzas stundu pirms saulrieta? Kā īsti ir- es māku tikai lasīt un nemāku saprast:)
Tikai nesūtiem uz kursiem:))
Ja to pārskatu uztaisītu elektroniski un medītu ties. lietotājam būtu iespēja web lapā ievadīt infu, nekur neko nenest - tad cita lieta, bet tad daudzu ierēdņu vietā pietiktu ar dažiem...
http://www.mk.gov.lv/lv/mk/tap...
http://www.mk.gov.lv/lv/mk/tap...