Aprīkojums: Sabatti 12kal.,TIKKA T3 308win.,Savage 22WMR
Medību trofejas: 7
12.08.2009. 01:49
Kaut gan man ar suņiem manā medību teritorijā ir "īpašas" attiecības, bet medību suņus šaut nedrīkst. Vajadzēja ziņot poličiem, jo muļķi gudrāki nepaliek, tas ir uz mūžu.
par suņa šāvēju - viennozīmīgi pa purnu un no savas medību kompānijas izrakstīt uz visiem laikiem...
par "popiem" - vakara cukā reti gadās,ka viņi lido, bet no rīta gan dod vaļā, vairāk par pīlēm;)
No drošības viedokļa, Arni, pilnībā Tev piekrītu - atšķirības nekādas. Es tikai to punktu MN drusku nokritizēju. Un pats nošāvu vienu pīli svētdien ar leņķi zem nulles - gāju pa pa meža ceļu gar grāvja malu un pīle paspēja sasniegt aptuveni ceļa līmeni, kad bija pienācis laiks atgriezties grāvī. Tajā pašā laikā sestdien 10 metru attālumā pīle bija vismaz 8 metru augstumā, bet es pa to nespēju izšaut, jo aptuvenu 400 metru attālumā šaušanas virzienā atradās laiva ar 3 medniekiem. Vispār jau lielajās ūdenskrātuvēs ir diezgan liela problēma ar to drošības noteikumu ievērošanu - dažreiz liekas, ka izšaut jebkurā veidā ir svarīgāk par foršu atpūtu pīļu medību atklāšanā. Nesaprot jau, ka var neglābjami sačakarēt atpūtu gan sev, gan citiem.
Grūti būtu pierādīt, ja nav vismaz 2 liecinieki, ka izšāva konkrētais subjekts...ja nu gludais kādā ekskluzīvā kalibrā, piemēram, 10, tad vēl tā, bet standarta 12 - maz variantu.
Starp citu, pēc gumijas lodes trāpījuma uz kādu brīdi par monolītiem aizmirstos...no tuvākas distances, īpaši, ja pa kaklu, sekas ir letālas :)
Vēl viens variants: ziņot atiecīgajām instancēm par attiecīgo faktu, likt atlīdzināt finansiālo un morālo kaitējumu, iziet med.komisiju-pievēršot uzmanību redzes pārbaudei(varbūt šis suni par pīli noturējis), pārlikt teorētisko eksāmenu, jo izskatās ar šaušanu viss kārtibā, kaut varbūt redze drusku pieklibo, bet pirms tām kādus trīs gadus, lai pastaigā ar makšķeri!
Jā, bet ja tas ir tāds ''mednieks'', kas šauj pa medību suni, tad droši vien viš izņemu tos divus monolītus, kas viņam stāv jostā vienmēr- un ko tad ar tām gumijenēm, lai dara! (ja domā, ka šausi ar gumijenēm pa šādu ''mednieku'' un pretī ar nedabūsi svina dāvanas - tad piedod Tu savā vecumā vēl esi ļoti naiva ;(.)
Tad jau labāk sagaidi šo ''mednieku'' krastā un ar airi, un ar airi, un vēlreiz ar airi!
Atrašanās vieta: Rīga(mežaparks) - Otava(Taylor creek)
Medību stāžs: 2006
Aprīkojums: mauser m 03 308,iz-27em12,tula 16,benelli ultra light 12,walter g22lr un divi naži.
Suņi: Taksis
Medību trofejas: 1
11.08.2009. 00:38
(reāls stasts no dzīves)Ko jūs darītu ar tadu mednieku ,kad suns peld pakaļ pīlej un cits mednieks iebliež sunim kaklā?
Suns pec vairākam operācijam izdzīvoja!
Es laikam iznemtu tas divas gumijas lodes ,kas stāv jostā vienmēr.
Kas tur ko domāt? Ar laidnīti pa snuķīti!
par "popiem" - vakara cukā reti gadās,ka viņi lido, bet no rīta gan dod vaļā, vairāk par pīlēm;)
Starp citu, pēc gumijas lodes trāpījuma uz kādu brīdi par monolītiem aizmirstos...no tuvākas distances, īpaši, ja pa kaklu, sekas ir letālas :)
Tad jau labāk sagaidi šo ''mednieku'' krastā un ar airi, un ar airi, un vēlreiz ar airi!
Suns pec vairākam operācijam izdzīvoja!
Es laikam iznemtu tas divas gumijas lodes ,kas stāv jostā vienmēr.