Kāpēc likumdevējs ir jāvaino, tā ir un paliek mūžīga taisnība, ka dzēris cilvēks taisa sū... , lai to novērstu ir nepieciešams bargs un galvenais neizbēgams sods, jo tikai tas dod mācību(soda neizbēgamība)! Ja cilvēks nevar noturēties un brauc dzērumā, tad tas tikai liecina par šī indivīda bīstamību sabiedrībai.
Tad pasaki Jāni kāpēc jekurš var braukt pie stūres līdz 0.5 promilēm, bet ieroci var atņemt pat pie 0.1 promiles???? Domāju ka dzēris šoferis it īpaši pēc paģirām ir daudz bīstamāks sabiedrībai nekā mednieks.
Tadas reizes manuprat vienigais kas atliek tas ir nepust nekadas trubaas un nenodot analizes, tad respektivi tevi neviens nevar sodit par atrasanos alkahola reibuma, jo tas netiek pieradits....................!
Autovaditajiem nav nekada pilna programma, ja nemaldos tad naudas sods...!!! Cilvek tiesibu parkapums ja soda par to kas nav pieradits, un ja nenodod asinis saki ka esi jehovas liecinieks un ticiba nelauj...!!! :) Visi agrak uzliktie celu policijas sodi par atrumu ari bija nelikumigi, jo kad nebija foto radaru kur redams tavs auto un atrums, respektivi neviens nevareja pieradit ka tas ir tiesi tavs atrums, tie kas nepiekrita un pat tiesajas vienmer 100% vinneja tacu neviens jau daudz nerunaja pretim, jo jebkura variantaa var atrast par ko iz......! :)
tad sanak ta :) ja esmu armija,policija,drosibnieks utt.... un mani pieker braucot dzeruma atnem tiesibas un es tad varu ari nenemt rokas ieroci jo esmu sodits par auto vadisanu dzeruma uz 2viem gadiem ka tad es pildisu savus dienesta pienakumus piemeram Adazos???????????????????????
nu un pareizi arii ir, savaadaak visaadi policisti apsargi zem savaam formaam pasleepushies baigi krutos teelo pieleejushies kaa zekjes saak citus izriikot a pasuuti paaris maajas taalaak saak spreegaat un atljaujas draudeet, jo redz esot policist tas nekas ka pilnaa.
Aprīkojums: Weatherby 30-06, toz -12 .22LR, IŽ- 58 16 kal.
Suņi: taksis
Medību trofejas: 1
07.10.2009. 10:13
Palasiet šo, kas ir par atteikšanos no ekspertīzes ---Ieroču, munīcijas un gāzes pistoļu (revolveru) iegādāšanās, reģistrēšanas, uzskaites, glabāšanas, pārvadāšanas, pārsūtīšanas, nēsāšanas, realizēšanas un kolekciju veidošanas noteikumi--
386. Lai konstatētu, ka fiziskā persona ir izdarījusi Ieroču aprites likuma 13.panta 2.punktā minēto pārkāpumu, Valsts policijas iestāde, ja nepieciešams, nogādā personu medicīniskās ekspertīzes veikšanai. Ja persona atsakās no medicīniskās ekspertīzes, Valsts policijas iestāde anulē ieroča glabāšanas un nēsāšanas atļauju.
Un Ieroču aprites likums arī attiecas uz medību šaujamieročiem
386. Lai konstatētu, ka fiziskā persona ir izdarījusi Ieroču aprites likuma 13.panta 2.punktā minēto pārkāpumu, Valsts policijas iestāde, ja nepieciešams, nogādā personu medicīniskās ekspertīzes veikšanai. Ja persona atsakās no medicīniskās ekspertīzes, Valsts policijas iestāde anulē ieroča glabāšanas un nēsāšanas atļauju.
Un Ieroču aprites likums arī attiecas uz medību šaujamieročiem