Man jāzin duralumīnija marka,un tad es tev pateikšu,izturēs vai neizturēs.Ja ir vecais krievu D-16T,tad var pirkt droši.Ja ir šodienas 6060T3,nu tā.Ja ir no 6063T6,pērc droši,arī mazbērniem pietiks.Es ceru,ka sieniņas biezums ir vismaz 1,5 mm,tad jau pietiek.Konstrukcija salīdzinot ar mūsējām,arī izskatās droša.Tik daudz,ka mīkstā vietā kautkas jāpaliek zem aizmugures kājām,tu pats saprati,pretējā gadījumā,lai palidotu,Tev nemaz nebūs jābrauc pie manis.
Nevienas deraļas biezums nav mazāks par 2mm. Trubas ir 2mm biezas un kvadrātcaurules 3mm. Sertifikācijas centrā nav pārbaudīts,bet es ar saviem 95kg sēžu bez problēmām. Alumīnija marku gan nezinu. Neienāca prātā paprasīt. Ja kādam kāda no metinājuma vai savienojuma vietām liekas nedroša esu atvērts ieteikumiem uzlabojumiem. aprilis05@inbox.lv
Šitiem arī nav ne vainas,bet lielā vējā un atklātā vietā šitie varētu gāzties! :)) (kamēr trīs veči nesēž) Viss ir labs kas pašu darīts. Labu veiksmi pašu darinājumos un medībās! :)
Nefiga, paņem bomīšus un pievālē pie zemes blakām, un sasien, ne vējš ne purgas aiznes, mēs līdzīgus sitam, grīda 4m no zemes... un iet tā lieta!
Slēpts
15.08.2011. 09:05
Jautājums sekojošs - kad esi tornī logi ir vaļā un tās ir izmaiņas, jo nav atspīdums kā katru dienu. Vai lopiņiem traucē kad nav logu atspīdums, tobiš, vai viņi to ievēro tik augstu? Te iepriekš jau bija rakstīts ka pietiek tikai ar 1m augstāk par viņu ķermeni, bet nu tomēr????
Vairi
Pēc paša novērojumiem ir tā, tiko uzlikts tornis, pāris dienas dzīvnieki piesardzīgi tuvojas tam. Ar laiku jau pieraduši. Pat kad dzīvnieks atrodas blakus tornim, droši vari kustēties, galvenais neizdalīt troksni, jo tad dzīvnieks pievērš uzmanību. Ar atspīdumu domāju tas pats jābūt ka dzīvnieks pievērsīs uzmanību.
Pēc paša novērojumiem ir tā, tiko uzlikts tornis, pāris dienas dzīvnieki piesardzīgi tuvojas tam. Ar laiku jau pieraduši. Pat kad dzīvnieks atrodas blakus tornim, droši vari kustēties, galvenais neizdalīt troksni, jo tad dzīvnieks pievērš uzmanību. Ar atspīdumu domāju tas pats jābūt ka dzīvnieks pievērsīs uzmanību.