Pēc divu gadu intensīvas lietošanas, tāda tagad izskatās apakšējā plāksne, sagrauza mierīgi. Tagad esmu nomainījis viņu uz nerūsējošo, redzēsim kā viņa uzvedīsies tālāk.
Slēpts
18.01.2010. 08:26
Sāc pamazām, no sākuma lai barība birst kādi 15mm uz pamatnes, kad lopiņš būs pieradis, tad pamazām samazini, savādāk mucu būs tukša nedēļas laikā. Man ĻOTI minimāli birst ārā, jo kad lopiņš grib vairāk, tad ar sāniem sit pa mucu, ka grab vien.
Ir tāda lieta kā mežazvēru urīns. Ir speciāls maisījums, kas apredzēts tieši šādam nolūkam:
Izveidojot barotavu izlaistiet so urīnu apkārt barotavai un padariet to priekš dzīvniekiem "apdzīvotu" lai viņi tu rjūtas droši.
google.lv = mežacūkas urīns
interesēja cik lielu attālumu jūs liekat starp "paplāti"un trubu pa kuru birst ārā graudi, biju domājis likt kādus 4cm Vai nebūs par maz?
trubas diametrs 10cm
Slēpts
22.11.2009. 22:41
Man arī bija jāgaida 2 mēneši kamēr pierada. Nežēlo graudus, paber apkārt un tuvāk pie barotavas, lai sajūt ka tur ēdamais.
Mārtiņ,neķer kreķi.Man pie koka kastes nenāca kādu mēnesi un tad,kad sāka nākt,tad nevar atkauties.Tiklīdz kaste tukša,tā pa dēlītei vien nojauca.Šogad jau četras reizes dabuju labot.
Aprīkojums: H&K 2000 SLB (30-06), Savage (223), IŽ 57
Suņi: Krievu Eiropas laika- Bārts, Latvijas Dzinējsuns Dārts Veiders
Medību trofejas: 93
20.11.2009. 14:28
Drosi vien noslinkoji, un mucas neizmazgaji ka nakas :)))) Varbut neesi uzrakstijis uz mucam saprotama valoda ka ta ir barotava, vai ari esi aizmirsis izvietot redzama vieta lietosanas instrukciju!
P.S. Un tas ir tikai izplatitakas kludas!!!
:))))
Un cik ilgaa laikaa cuukas pierod pie mucas!!
pi maniim uz 2 barotavaam staigaaja regulaari kad beeru graudus zemee,bet tagat kad staav mucas,pienaak par 50 m un tuvaak nenaak!! kaapeec taa???? :(
Izveidojot barotavu izlaistiet so urīnu apkārt barotavai un padariet to priekš dzīvniekiem "apdzīvotu" lai viņi tu rjūtas droši.
google.lv = mežacūkas urīns
trubas diametrs 10cm
iepriekš ta nāca!
P.S. Un tas ir tikai izplatitakas kludas!!!
:))))
pi maniim uz 2 barotavaam staigaaja regulaari kad beeru graudus zemee,bet tagat kad staav mucas,pienaak par 50 m un tuvaak nenaak!! kaapeec taa???? :(