Aprīkojums: Blaser R93 270WSM, Rem .223 Swarovski Z6i 3-18x50 BT; Blaser BBF 97 30-06/12 Swarovski Z6i 1-6x24; uzlabota Walther G22 22LR 3-9x50, Leica CRF1200Y talummers un Swarovski EL 10x42 binoklitis.
Medību trofejas: 14
24.11.2009. 18:57
Andrejs:
Nu toch laikam buushu dziivee veel maz briinumus redzeejis, jo nu karabiines optikas uz bises toch nav redzeetas.
Es vispaar par savu ieroci neatkariigi no taa, ko daru, uzpaseeju ... un arii gandriiz peec katraam mediibaam tiiru un laidni elljoju.
Manupraat par savu ieroci katram medniekam buutu jaaruupeejas pienaciigi, nevis nomest kaktaa peec medibaam, lai ruusee, vai bebru dambjus ar to jaukt.
... bet tas laikam tomeer diezgan individuaali pie mums Latvijaa ... viens tiira un pucee peec katraam mediibaam, cits 1x gadaa patiira drusku, jo ne velti ir dzirdeets teiciens, ka "netiiriita bise labaak kozh"! ... ideaala otmazka slaistiem :)
...savām krievu gludajām plintēm esmu izvēlējies made in Talsu Ieroči ātri noņemamos kronšteinus.gan piestāv ,gan kalpo labi.pamatne ,jeb bāze tiek uzlodēta virs patrontelpas. maināmos kronšteinus pasūtīju divus. viens darbojās kopā ar sarkanā/zaļā punkta tēmekli putnu medībās,var arī dzinējmedībās.otrs ir kopā ar optiku 3-10x50 šaušanai pa papīru stāvošu un skrejošu,var izmantot arī gaides un dzinējmedībām.mainot tēmekļus pāršaušana nav vajadzīga.
Nu toch laikam buushu dziivee veel maz briinumus redzeejis, jo nu karabiines optikas uz bises toch nav redzeetas.
Es vispaar par savu ieroci neatkariigi no taa, ko daru, uzpaseeju ... un arii gandriiz peec katraam mediibaam tiiru un laidni elljoju.
Manupraat par savu ieroci katram medniekam buutu jaaruupeejas pienaciigi, nevis nomest kaktaa peec medibaam, lai ruusee, vai bebru dambjus ar to jaukt.
... bet tas laikam tomeer diezgan individuaali pie mums Latvijaa ... viens tiira un pucee peec katraam mediibaam, cits 1x gadaa patiira drusku, jo ne velti ir dzirdeets teiciens, ka "netiiriita bise labaak kozh"! ... ideaala otmazka slaistiem :)