Ojār!
Paldies par bildītēm, smuki jau izskatās
bet mani interesē, jau esošam nazim, spalam dabīgā kaučuka vai kāda cita līdzīga, pusmīksta,
neslīdoša materiāla uzlikas. Kur dabūt?
Lūk kumpīts, bet tikai ar koka spalu:
Nepievienojaas bilde.
Shtiks nav diiraashanai, bet lai es sev noliktu plauktaa.
Slēpts
31.07.2015. 19:17
Cik vareetu maksaat beerza māzeris vienam normaalam spalam (tikai izejmateriaals)
Nevajag ieciklēties uz pliku bērzu. Tuklāt tie paši bērzi ir divu veidu (vispār māzeri kā tādi), paralēlajā forumā kā reiz ir tēma par šo lietu. Lielisks izejmateriāls var būt arī oša, kļavas, kastaņa, pat kārkla vai ievas māzeris.
Re kur piemēra pēc iemetu bildi, oša spals. Nazis, kā jau laukos, savulaik cūku kasāmais pie svilināšanas, daudz cietis kādreizējais durklis. Bet tā krāsas smukas.
Nemaksā tie māzeri necik.Tādu mazāku vēl var iegrūst papīrmalkā,bet lielās bumbas parasti tiek atstātas mežā-jauc laukā visu kravu.
Slēpts
01.08.2015. 10:25
Tās lielās bumbas ļoti reti kad ir viendabīgas, parasti jau visādi mizu ieslēgumi un trupe bojā visu padarīšanu, turklāt, jo mazāks māzers jo izteiktāks būs raksts. Lielie pārsvarā ir 'par taisnu' ;-D Tā ka ir vērts pameklēt tieši tos zarainos.
Paldies par bildītēm, smuki jau izskatās
bet mani interesē, jau esošam nazim, spalam dabīgā kaučuka vai kāda cita līdzīga, pusmīksta,
neslīdoša materiāla uzlikas. Kur dabūt?
Lūk kumpīts, bet tikai ar koka spalu:
Bratans drusku aizraavies.
Ar shamaa nazjiem varot nodiitaat 3 cuukas neasinot nazi. Tagat intereseejas par maazeriem (dzelzkoku utt., es vinjam piegaadaashu).
PS., braalja taisiits spals "uz skruuves", teicaas, ka slikti izdevies (uzdaavinaaja man).
Shtiks nav diiraashanai, bet lai es sev noliktu plauktaa.
Nevajag ieciklēties uz pliku bērzu. Tuklāt tie paši bērzi ir divu veidu (vispār māzeri kā tādi), paralēlajā forumā kā reiz ir tēma par šo lietu. Lielisks izejmateriāls var būt arī oša, kļavas, kastaņa, pat kārkla vai ievas māzeris.
Re kur piemēra pēc iemetu bildi, oša spals. Nazis, kā jau laukos, savulaik cūku kasāmais pie svilināšanas, daudz cietis kādreizējais durklis. Bet tā krāsas smukas.