Pats lietoju http://www.../lv/info/smaku-ne... kā jau iepriekš rakstijāt pirms iet uz torni sapūš zābakus un ejot krūšu augstumā, lai neitralizētu atstāto smaržu šleifi pāris reizes izsmidzinu. Tie zvēri, kas todien bija sadomājuši iet uz barotavu ir arī atnākuši arī pēc 15 min, kad esi iekārtojies tornī (pat neskatoties uz to, ka ir sanācis šķērsot viņu pāreju).
Nu ko, būs jāpamēģina tas kukurūzas. patīk ideja, ka viņu var atšķidīt ar ūdeni, attiecīgi pietiks ilgākam laikam.
Andri, ja vēlies pastiprināt kukurūzas smaržu, tad to var darīt ar to pašu ekstraktu. Salej vai sasmidzini maisā kukurūzu, lai pastāv kādu sutku un tad aproc vai tāpat nokaisi.
Slēpts
12.09.2014. 10:49
Būšu neticīgais TOMS.
Man uz tīru kukurūzu tāpat cūkas nāk:)
Un rok visu ko var norakt.
ja ar stangu zemē caurumu uztaisa, tad ir arī metŗigās bedres.
labāk pamēģiniet tiešām uz piem. pelavām to sūdu uzgāzt- un ziņojiet par rezultātu.
Jo man rezultāta NEBIJA.
Nu ko, būs jāpamēģina tas kukurūzas. patīk ideja, ka viņu var atšķidīt ar ūdeni, attiecīgi pietiks ilgākam laikam.
īstenibā jā, tās vaņučkas varētu samērcēt kaut kādos mizeļosun iekarināt attiecīgā vietā, vajadzētu darborties.
Man uz tīru kukurūzu tāpat cūkas nāk:)
Un rok visu ko var norakt.
ja ar stangu zemē caurumu uztaisa, tad ir arī metŗigās bedres.
labāk pamēģiniet tiešām uz piem. pelavām to sūdu uzgāzt- un ziņojiet par rezultātu.
Jo man rezultāta NEBIJA.