Ivo un Arni! Jūsu atrastajam nepiekrītu pilnībā. Bushnell un Nikon ir augstāk kā Leo M4... Zeiss Conquest ir totāls sūds, štatos pilni forumi, ka birst viens pēc otra! IOR ir vienā plauktā ar Bushnelu... Swaro Z6 (jaunais) ir pirmajā vietš, kaut gan jau tagad vairāki ir nodevuši atpakaļ, jo daudz brāķu! Nightforce zem Zeiss Conquest un vienā plauktā ar Bušneli un Nikonu!
Pilnīgi ačgārna tabula!
Ivo, par fizikas likumiem! Paņem pudeļu stiklu un salīdzini ar kaut kādu swaro. Ja mēs zinām, ka swaro vienas lēcas gaismas caurlaidība ir ap 99% un tāda Tasco vai BSA ap 80%... Tieši tā ir fizika. Tāpat neuzskatu, ka par Kahles ir jāmaksā tik daudz...
Mana izvēle krita uz Docter optikas ražotāju.Manā īpašumā ir Docter 2,5-10*48 ar izgaismoto punktu.Esmu ļoti apmierināts ar savu pirkumu.Labi strādā,kā dienas gaismā,tā krēslas stundās.Loti izturīga pret triecieniem.Īsts vācu produkts.
ko jūs te ņematies ar kaut kādiem procentiem un parametriem, katrs pērk optiku pēc savas izvēles un rocības un ja jūtas apmierināts tad viss ir kārtībā ;)
Neiet runa par gaumi, bet gan par izturību, mehānikas precizitāti, optikas kvalitāti kopumā. Jāni, kam tieši nepiekrīti? Ka es uzskatu, ka Leo M4 ir jāliek augstāk kā Bushnell? Nez kādēļ 50 procentu visu snaiperu šauj ar Leo M4. Manuprāt, tas liecina par ļoti daudz ko.
Jānim pašam tagad ir Leo un pirms tam bija Bushnell :) tur no tava iepriekš teiktā gandrīz var saprast ka tu liec Zeiss vienā plauktā ar Bushnell, par to jau arī bija Jāņa piebilde
Jā, es arī lieku Zeiss Conquest vienā plauktā ar Bushnell Elite 4200. Bushnela jaunais modelītis Elite 4200 6-24x50 ar taktiskajiem grozāmajiem man ir ļoti pievilcīgs... Bushnelam arī ir dažādas sērijas, bet pat labākā - Elite 4200 - nestāv blakus Leo M4, pat ne Leo VX-III.
Varbūt nesaprotami sarakstīju, bet doma ir sekojoša.
Nightforce, US optics, XOTIC, IOR, Hensoldt (militārais Zeiss),
Tālāk M4, S&B, Swaro
un tad ir svītra ar visādiem Bushneliem, Burrisiem, Nikoni, Docteri, Meoptas, Kahlesi, Leo zemākie modeļi, utt
Un zem šiem ir trubas ar stikliem, ko sauc par optikām brīnumainā kārtā...
Protams, viss tikai mans IMHO!
Pilnīgi ačgārna tabula!
Ivo, par fizikas likumiem! Paņem pudeļu stiklu un salīdzini ar kaut kādu swaro. Ja mēs zinām, ka swaro vienas lēcas gaismas caurlaidība ir ap 99% un tāda Tasco vai BSA ap 80%... Tieši tā ir fizika. Tāpat neuzskatu, ka par Kahles ir jāmaksā tik daudz...
Varbūt nesaprotami sarakstīju, bet doma ir sekojoša.
Nightforce, US optics, XOTIC, IOR, Hensoldt (militārais Zeiss),
Tālāk M4, S&B, Swaro
un tad ir svītra ar visādiem Bushneliem, Burrisiem, Nikoni, Docteri, Meoptas, Kahlesi, Leo zemākie modeļi, utt
Un zem šiem ir trubas ar stikliem, ko sauc par optikām brīnumainā kārtā...
Protams, viss tikai mans IMHO!