TOZ-34P,ražots 1970.g. Šo ieroci izmantoju 9-to sezonu,atsperes nav bijis jāmaina.
Precīzs,vienkāršs,viegli kopjams,labs medību ierocis.Aizej uz pagrabiņu Brīvības un Lāčplēša stūrī,mēdz būt
komisijā nodotas ļoti labas plintes,ja nemaldos ir iespēja šautuvē notestēt.
...Reini S. ,vai tik nebūsi augstas klases diplomēts ieroču eksperts?!,tik tehniski precīzi un plaši raksturot ieroci ne katrs prot. varbūt jāiekārto tēma ar segvārdu " mūsu zelta fonda speciālisti".,D
Medīju un reizēm šauju arī sportingā ar To3 34ER. Plinti iepriekšējais īpašnieks Bija iegādājies caur lieliem blatiem pēc izstādes VDR un tas bija 70 gados. Es šo ieroci atpirku 2002g. un ar panākumiem jau medīju 8g. Ne es, ne iepriekšējais īpašnieks atsperes nav mainījis, laide ir no riekstkoka ar vaidziņu - ļoti labi krīt plecā. Pirms gada plinti biju tomēr iedevis meistaram, jo sākās paliela aizslēga un laides kustēšanās, ko ar oriģinālo skrūvju pievilkšanu vairs nevarēja novērst, bet ko var gribēt, ja šauj sacensībās... Par jaunajiem modeļiem man komentāru nav, bet vizuāli izskatās labi. krievu speciālisti saka, ka labas esot PSRS razotās plintes, bet Krievijas ražojumi esot sliktas kvalitātes.
P.S. savu "toziku" es cienu un viņam būs lemts palikt ar mani līdz galam!
Reini ,tev šļūtene pašam ir ! man ir TOZ-34EP (2008) un nac stājies pretī ar savu ,paskatīsimies !! neko sliktu par šo ieroci nevaru teikt,precīzs ierocis! Balamute tu esi !
Skatos tozeniekiem sacēlās spalva?!
Da labi, joks tas - jautrie! :) PĒRCIET TOZUS!
Slēpts
04.12.2009. 19:45
Piemeram man TOZ-34P
Man šis ierocis patīk vairāk par IŽ, es nezinu kura gada mana bise ir!
Vecais īpašnieks teica kautkur 80 gadu ierocis, bet viņai ir spīdīgas atslēgas!
Par TOZ nekosliktu nevaru teikt, bet tikai to labako, SUPER ierocis!!!!!
Aprīkojums: H&K 2000 SLB (30-06), Savage (223), IŽ 57
Suņi: Krievu Eiropas laika- Bārts, Latvijas Dzinējsuns Dārts Veiders
Medību trofejas: 93
04.12.2009. 20:02
Super!!! Mani sajusminaja (patiesi) divas lietas:
1. Ierocis (ar milestibu) sieviesu dzimte :)))
2. Labprat uzzinatu kur ToZ am ir atslegas (spidigas) :))))
Tikai ludzu neapvainojies, tas ta labam garastavoklim, jo vispar ToZ 34R bija mans pirmais ierocis, nopirku 1989 gada pilnigu "nulliti", un ar vinu loti ilgi nomediju. Tagad gan iznemu no seifa reizi gada, uz pilu atklasanu... Gaidu kad puikas paaugsies, ceru ka noderes.... :)))) Ierocis uzticams!
Precīzs,vienkāršs,viegli kopjams,labs medību ierocis.Aizej uz pagrabiņu Brīvības un Lāčplēša stūrī,mēdz būt
komisijā nodotas ļoti labas plintes,ja nemaldos ir iespēja šautuvē notestēt.
P.S. savu "toziku" es cienu un viņam būs lemts palikt ar mani līdz galam!
Da labi, joks tas - jautrie! :) PĒRCIET TOZUS!
Man šis ierocis patīk vairāk par IŽ, es nezinu kura gada mana bise ir!
Par TOZ nekosliktu nevaru teikt, bet tikai to labako, SUPER ierocis!!!!!
Super!!! Mani sajusminaja (patiesi) divas lietas:
1. Ierocis (ar milestibu) sieviesu dzimte :)))
2. Labprat uzzinatu kur ToZ am ir atslegas (spidigas) :))))
Tikai ludzu neapvainojies, tas ta labam garastavoklim, jo vispar ToZ 34R bija mans pirmais ierocis, nopirku 1989 gada pilnigu "nulliti", un ar vinu loti ilgi nomediju. Tagad gan iznemu no seifa reizi gada, uz pilu atklasanu... Gaidu kad puikas paaugsies, ceru ka noderes.... :)))) Ierocis uzticams!