Andri,es saprotu,ka tu par katru cenu gribi,lai es te visiem pasaku,vai te piedalās arī Latvijas nauda.Nu droši vien kāds sīkums ir arī mūsu nauda,jo tie taču ir un paliek tomēr mūsu zvēri,bet es Tev vēlreiz saku:"Es nezinu!" Ja Tev tas ir tik svarīgi,pajautā citām instancēm.
Māris Markovs, 06.12.2009. 16:13
Cēsu Skudriņš vien cik naudu ir sagāzis šajā pasākumā...
Jo, kas pirmais brauc, tas pirmais maļ, un Skudriņš izskatās šo lietu daudz-maz ir sakārtojis.
Māris Markovs, Šodien, 12:01
Par"muhļīšanu".Nu nezinu,vakcīnas ir dārgas un pie tās kontroles,...nu tā mēs šeit varam tālu aizrunāties,nezin vai kāds riskētu ar savu darbu...
Māri, izskatās, ka tu tomēr nedaudz pārzini "šo virtuvi", kaut iepriekš teici...
Māris Markovs, 04.12.2009. 21:58
Par to, vai daļu no vakcinēšanas līdzeļiem novirzīt mednieku prēmēšanai,nezinu.Lai kautko loģiski atbildētu, ir jāpārzin šī " virtuve",man tādu datu nav.
Cēsu Skudra kā skudra arī pirmais sāka.Pie gatavas siles jau pēc tam ēdāji vienmēr atradīsies.Pārzini vai nepārzini.Zināt kautko,ir nezināt neko.Es drusciņ zinu par dozēšanu no gaisa,tas ir arī viss.Par finansiem,kā jau teicu,man datu nav un mani tas arī neinteresē.Pat ja es šodien kaisītu vakcīnas,mani interesētu tikai nlidotās stundas un cik es par to saņemšu.Šeit arī sarunu beiksim.Punkts un basta.
Suņi: 3 jagdterjeri, taksis un Rietumsibīrijas laika
Medību trofejas: 27
07.12.2009. 13:39
Mārim M.
Jūs mani pārpratāt!!!!
Nu būtu pavisam stulbi domāt, ka tie, kas izber vakcīnu, kaut ko nozagtu! Tie cilvēki tur galīgi ņe pri čem! Nu pat ja gribētu nozagt, kur tad tas Jūu draugs lidotājs to tableti liks? Savam sunim, vai, atdos? Nu nevajag parastam mirstīgam to vacīnu! Man vienugad sētā dažas bija iekritušas, salasīju un aiznesu uz Bānīšmežu un izmetu lapsu alu tuvumā. Kur es citur viņu vaētu likt? Pati tak neēdīšu :)))))
Īstenībā jau tas projekts (kā jebkurš cits projekts, sevišķi par ES naudu) tiek mākslīgi sadārdzināts :(
Lai kā tur arī būtu, vismaz noskaidrojām, ka medniekiem no šīs Eiropas naudas administrēšanas labuma nav praktiski nekāda, izņemot vien to, ka uz laiku ir samazināta trakumsērgas izplatība. Bet tas šo problēmu nebūt neatrisina, jo plēsēju skaitam pieaugot vakcināciju nāksies veikt jau lielākos apmēros, un tā tas turpināsies gadu no gada, kā "apburtais loks"?!
"Suņi rej, bet karavāna iet tālāk"!
Cēsu Skudriņš vien cik naudu ir sagāzis šajā pasākumā...
Jo, kas pirmais brauc, tas pirmais maļ, un Skudriņš izskatās šo lietu daudz-maz ir sakārtojis.
Par"muhļīšanu".Nu nezinu,vakcīnas ir dārgas un pie tās kontroles,...nu tā mēs šeit varam tālu aizrunāties,nezin vai kāds riskētu ar savu darbu...
Māri, izskatās, ka tu tomēr nedaudz pārzini "šo virtuvi", kaut iepriekš teici...
Par to, vai daļu no vakcinēšanas līdzeļiem novirzīt mednieku prēmēšanai,nezinu.Lai kautko loģiski atbildētu, ir jāpārzin šī " virtuve",man tādu datu nav.
Jūs mani pārpratāt!!!!
Nu būtu pavisam stulbi domāt, ka tie, kas izber vakcīnu, kaut ko nozagtu! Tie cilvēki tur galīgi ņe pri čem! Nu pat ja gribētu nozagt, kur tad tas Jūu draugs lidotājs to tableti liks? Savam sunim, vai, atdos? Nu nevajag parastam mirstīgam to vacīnu! Man vienugad sētā dažas bija iekritušas, salasīju un aiznesu uz Bānīšmežu un izmetu lapsu alu tuvumā. Kur es citur viņu vaētu likt? Pati tak neēdīšu :)))))
Īstenībā jau tas projekts (kā jebkurš cits projekts, sevišķi par ES naudu) tiek mākslīgi sadārdzināts :(
"Suņi rej, bet karavāna iet tālāk"!