Verner, tu jau vari piešaut to stroķi ar jau uzliktu luktura kronšteinu un lukturi daudz maz. Bet lukturi tak ņemsi nost arī un kronšteins paliks...
Atkal piešausi? Un neba stingri lineāra būs trāpījumu izmaiņa dēļ kronšteina. Jo dažādās temperatūrās un pat pie nelielām munīcijas atšķirībām pat vienā patronu partijā, stobra vibrēšana mainīsies. Līdzi mainīsies arī trāpījumu novirze. Viss jau atkarīgs no prasībām pret trāpījumu. Ja forumā daži izsakās, ka viņiem pietiek +,- 10cm simts metros, tad to var dabūt gatavu arī ar lukturi uz stobra. Savukārt pārējos stipri neapmierina tāda precizitāte. Protams, katram stobram un stobra veidam šī luktura kronšteina ietekme ir individuāla, bet ir vienmēr.
Atradu Honkongā dūšīgus optikas kronšteinus, un uzliku gaismekli uz kronšteina. Skats jau iespaidīgs, lai neteiktu vairāk, bet viss turas stabili, un, galvenais, krīt arī, ja stobrs uz to pusi, nešauju jau no rokas uz piesviedienu:)
Nu pārsvarā esmu redzējis oriģinālos kronšteinus, kas liekami pie stobra! Vai ražotāji būtu tik stulbi un apzināti tos piedāvātu, lai pazeminātu šāviena precizitāti? Piekrītu, ka, ja piešautam ierocim uzliek šādu kronšteinu un iet medībās... tad tiešām var gaidīt visādus brīnumus, bet, ja ieroci piešauj jau ar uz liktu lukturi tad izmaiņām nevajadzētu būt. Te jau iepriekš minēja par starpliku, nu tā dara daudzi un tas varētu būt tikai loģiski.
nevelk man uz kašķi un nesēšu es meža pļaviņās kaimiņu kolektīva robežās,tikai gribēju uzināt vai vispār kāds raksta tos postījumu aktus.bet jūs te pakašķējaties.:)))))
Zariņ,nesit man pa pirkstiem un klaviatūru,un fispār,telepāts esi vai,jo kā tu varēji savādak uzminēt,ka es rakstu tieši to pašu.........)..........))))))))))))))))))))))))))))
Aprīkojums: H&K 2000 SLB (30-06), Savage (223), IŽ 57
Suņi: Krievu Eiropas laika- Bārts, Latvijas Dzinējsuns Dārts Veiders
Medību trofejas: 93
08.12.2009. 19:20
Vispar Viri! Teiksu vienu par so diskusiju- ir arkartigi gruti komunicet un uzturet dialogu ar cilveku kurs tev ir pagriezis muguru... (var ari savadak formulet kuru vietu...).... :))))))))
Intar Alpin - došu tev padomu!
Kādā meža pļaviņā iesēj labību, labāk kaimiņu kolektīva platībās! Pagaidi, lai izaug! Tad ej uz mežniecību un piesaki medības! Un piekodini medību pieņēmējam, ka šonakt tu tur sēdēsi ar ieroci un tam virsū uzliktu lukturi un sargāsi savu iesēto labību! Galvenais, neklausies to, ko tev medību pieņēmējs teiks - dur tik uz sējumu un gaidi! Bet ko sagaidīsi, tas jau atkarīgs no paša!
Un medības būs likumīgas - tieši tā kā tu vēlējies, ar lukturi un uz postījumiem!!! :D:D:D
Atkal piešausi? Un neba stingri lineāra būs trāpījumu izmaiņa dēļ kronšteina. Jo dažādās temperatūrās un pat pie nelielām munīcijas atšķirībām pat vienā patronu partijā, stobra vibrēšana mainīsies. Līdzi mainīsies arī trāpījumu novirze. Viss jau atkarīgs no prasībām pret trāpījumu. Ja forumā daži izsakās, ka viņiem pietiek +,- 10cm simts metros, tad to var dabūt gatavu arī ar lukturi uz stobra. Savukārt pārējos stipri neapmierina tāda precizitāte. Protams, katram stobram un stobra veidam šī luktura kronšteina ietekme ir individuāla, bet ir vienmēr.
ja kaads jau piemirsis, tad paskatas lapas augshaa :))))
Kādā meža pļaviņā iesēj labību, labāk kaimiņu kolektīva platībās! Pagaidi, lai izaug! Tad ej uz mežniecību un piesaki medības! Un piekodini medību pieņēmējam, ka šonakt tu tur sēdēsi ar ieroci un tam virsū uzliktu lukturi un sargāsi savu iesēto labību! Galvenais, neklausies to, ko tev medību pieņēmējs teiks - dur tik uz sējumu un gaidi! Bet ko sagaidīsi, tas jau atkarīgs no paša!
Un medības būs likumīgas - tieši tā kā tu vēlējies, ar lukturi un uz postījumiem!!! :D:D:D
Un mani nemaz neesi aizvainojis.ok.