Nupat dzīvnieku izstādē Ķīpsalā redzēju jaunumu- GEODOG. Lētāk nekā Garmins, mazāk funkcijas, bet nav ierobežojumi kilometrāžā! Kas saprot vāciski, tas var apskatīt www.geodog-jagd.de
Andi, vēl neesmu pārdevis. Vienīgais sludinājums, kuru esmu publicējis, ir šeit - www.medniekiem.lv Atklāti sakot, es Contact Pro īpaši necenšos reklamēt, jo vēl nezinu , kā Astro 220 uzvedīsies lielā salā, varbūt būs jāatgriežas pie Contact. :)) Contact darbojās pat pie -20 grādiem. Astro lietoju pirmo gadu - nezinu, kā iekārta uzvedīsies aukstumā, jo kakla siksnas raidītāja baterija siltā laikā darbojas vienu dienu, bet Contact izvilka pat visu kolektīvo medību sezonu.
šogad nopirku šādu sistēmu saviem suņiem
pirmais noteikti vajag uzreiz papildus nopirkt antenu ko uzlikt uz mašīnas,
antena pagarina meklēšanas rādiusu aptuveni līdz 5-7 km, tālākais man rādijā 7,5km, tā mazā orģinālā antena man vairāk par 1km nerādīja
precizitāte ir diezgan precīza
Man arī jau labu laiku ir intrese par suņu izsekošanas ierīcēm, tāpēc ar interesi lasīju jūsu komentārus.
Vai Tu Māri Medniek, jau pārdevi savas suņu siksnas?
Priekš "Mārtiņš Kreilis" cik man ir bijusi pieredze ar GSM/GPRS/GPS ierīcēm ko varētu izmantot medību suņu meklēšanai, tad tos jāpērk ļoti uzmanīgi, labāk pēc iespējas uzzināt citu pieredzi. Pretējā gadījumā ir tā kā teicienā, ka skopais maksā divreiz.
Pirmais ko izmantoju bija Globalsat TR-150. Jāsaka daudz nepatestēju, jo šai ierīcei bija problēmas ar akulumatoriem un tie vienkārši nobeidzās. Nesen noprku jaunu, mēģināšu turpināt testus. :-)
Otrais GSM/GPRS/GPS ko mēģināju izmatot bija ET9000. Izskatījās ļoti daudzsološs (mazs - puksteņizmēra, šļalkatu drošs aparātiņš), līdz nonāca testiem mežā :-). Pēc tiem, manā skatījumā nekur nederīgs, GSM zona galīgi nekāda, tikai pilsētā strādā, GPS koordinātes, sūta sazin kādas ar nobīdi ap 50 km. Akulumators tur tikai nieka 4-8 stundas. Respektīvi, ja kāds tādu domā pirkt, nezun vai tā ir laba doma :-)
Ja kāda ir laba pieredze ar GSM/GPS raidītājiem, padalieties pieredzē.
Vai kāds ir to sūtījis no štatiem, jo tur sanāk krietni lētāk!!?? Un kā ir pēc tam ,kad tajā aparātā ir jāielādē LV karte? Kur to pēc tam dabūt un cik tā maksā????
pirmais noteikti vajag uzreiz papildus nopirkt antenu ko uzlikt uz mašīnas,
antena pagarina meklēšanas rādiusu aptuveni līdz 5-7 km, tālākais man rādijā 7,5km, tā mazā orģinālā antena man vairāk par 1km nerādīja
precizitāte ir diezgan precīza
Vai Tu Māri Medniek, jau pārdevi savas suņu siksnas?
Pirmais ko izmantoju bija Globalsat TR-150. Jāsaka daudz nepatestēju, jo šai ierīcei bija problēmas ar akulumatoriem un tie vienkārši nobeidzās. Nesen noprku jaunu, mēģināšu turpināt testus. :-)
Otrais GSM/GPRS/GPS ko mēģināju izmatot bija ET9000. Izskatījās ļoti daudzsološs (mazs - puksteņizmēra, šļalkatu drošs aparātiņš), līdz nonāca testiem mežā :-). Pēc tiem, manā skatījumā nekur nederīgs, GSM zona galīgi nekāda, tikai pilsētā strādā, GPS koordinātes, sūta sazin kādas ar nobīdi ap 50 km. Akulumators tur tikai nieka 4-8 stundas. Respektīvi, ja kāds tādu domā pirkt, nezun vai tā ir laba doma :-)
Ja kāda ir laba pieredze ar GSM/GPS raidītājiem, padalieties pieredzē.