Un jaa, kaadam nav par sapraatiigaam cenaam 300bar mazlitraazhas balons aizkjeeries?
Shoziem maajaas naaks Benjamin Marauder un taadeelj jaasaak domaat par uzpildiishanu.
Kautkaa ticami izklausaas fakts, ka rokas pumpis taada vergoshana sanaak. Var jau buut ka .177 kalibram kur tam pasham benjaminam ap 60 shaavieniem sanaak, es njemtos piekachaat, bet ja man ik peec 18 shaavieniem buus 10 minuutes jaavingro... Nee paldies. (Es par .25 cal)
Neesmu metropolietis.... Bet, arii pie jums viena 500gb .177 kaarbinja 14 latus blekjo? (Tas no iibeja atvasinot). Saprotu, ka jsb ir elitaaras pelletes, bet tas taa kaa par daudz. Ja mums nekurienee h&n barracuda nepilnas 7 naudinjas veertas, ka arii turnpat koteejas.
Paldies.
Adrian, ja esi rīdzinieks, tad skaties veikalos GARDS un citos ieroču veikalos. Ja tur nav vai neesi Rīgas aborigēns, tad var arī šeit: http://www.ebay.co.uk/sch/i.ht...
Sveicinaati! Kur pie mums var iegaadaat JSB lodiites? Un kaada ir to aptuvena cena? Un ariidzan - moderators ir pashtaisiits? Es labprat tadu iegadatos, lai vieglaak nolauzt un veel shaadu taadu plusinju deelj. Paldies. Mans pirmais komentaars sheit! Urraaa!
Звиняйте хлопцы, vairāk bilžu nav, arī šīs bija atrodamas pneimatiķu forumā www.airguns.lv Arī informācija, kā noslāpēt pneimatiskās šautenes mehānikas radīto troksni, ir atrodama augšminētajā forumā, bet krievijas forums talks.guns.ru vispār ir zelta bedre, tur pat ir atrodami rasējumi teleskopiskajai vadīklai, tiesa gan pirmais lec pretī МР 512, bet pamatidejai vajadzētu būt skaidrai.
paldies par izskaidrojumu :)
par sito, ne ipasi sapratu, varbut bildes var paradit ka tas izskatas ?
"Tad atliks tikai noklusināt plintes mehānisko daļu, uztaisīt atsperei teleskopisko vadīklu un virzulī, ap atsperi, ielikt no pet pudeles izgrieztu strēmeli"
Shoziem maajaas naaks Benjamin Marauder un taadeelj jaasaak domaat par uzpildiishanu.
Kautkaa ticami izklausaas fakts, ka rokas pumpis taada vergoshana sanaak. Var jau buut ka .177 kalibram kur tam pasham benjaminam ap 60 shaavieniem sanaak, es njemtos piekachaat, bet ja man ik peec 18 shaavieniem buus 10 minuutes jaavingro... Nee paldies. (Es par .25 cal)
Paldies.
par sito, ne ipasi sapratu, varbut bildes var paradit ka tas izskatas ?
"Tad atliks tikai noklusināt plintes mehānisko daļu, uztaisīt atsperei teleskopisko vadīklu un virzulī, ap atsperi, ielikt no pet pudeles izgrieztu strēmeli"