vai tik tu neesi ,,nelaags puisis,,.20 j seit pirktam hatsanam gan nav.gards vienu ,,onku,, tur prieks taa lai hatsaniem iisinaatu atsperes,netiek vins galaa vieniigi ar h-135 ,jo tam atspere ir 21,8 -3,5 ,nevis 19,8 -3,2.baidaas jaukt un salikt.taapeec pie mums tirgotie h-135 ir ar 32 j jaudu.ha.iekseejai lietosanai,nereklameet.speeciigajaam atspereneem jaudas pietiek,probleema traapiit.nu vaarnas kriit arii ar mp-512,uzprisinaatu protams.
Slēpts
09.12.2009. 17:58
ar 20 J jau hatsanam pietiek, lai cauršutu 2 cm dēli un uz 50 m vārnu arī šuj cauri, ka noput vien
pavisam piemirsu pibilst par gaisa pateerinu.12,7 kalibraa tas ir 25 reizes lielaaks nekaa 4,5 kalibraa.neskatoties uz dragona dubulto rezervuaaru var izsaut tikai 5-7 reizes pie tam jaareekinaas ka katras naakosaas lodes aatrums ir ieveerojami mazaaks nekaa iepriekseejai.jaaskaita saavieni,jaakorigee optika...internetaa es redzeeju sacensiibas ar 11,3 gaiseneem.uz katru gaiseni tiek padots gaiss pa augstspiediena slauku.labaaks staavoklis ir amerikaa kur denissquakenbush paardod jau pilnigi apriikotas un piesautas sautenes.vispaar iesaku denisa monstrus paskatiities internetaa.ja ar gaiseni gaaz bizoni un laaci... adrese quakenbush air guns.
esmu dzirdeejis ka maliki ar atspereneem sauj pat bebrus un nemaz nebriinos par to .kaartiigi uztuuneets hatsans-55-88 no 10 metriem suj cauri 20mm deelim...
nee.bet lai ieklautos valsts noteiktajos jaudas ierobezojumos tad 12,7 lode lidos ar 25 metri sekundee.tuuliit sareekinaasu.viss kaartiibaa-ja pienemam ka lode ir 20 gr smaga tad lai saglabaatos 12 j ,tad lodei jaalido ar 12ms,ja 10gramus smaga lode-tad 24 metri sekundee.formula e=mreiz v kvadraataa daliits ar 2.viss izmainaas ja tev ir atlauja uz lielas jaudas pneimatiku.es nezinu kaa tas pie mums ir tiesi ar pneimatiku ti kai varu pateikt ka mazkalibra sautenei saujot ar krievu patronaam jauda ir 125-130 j ,nevienai no pistoleem nepaarsniedz 600 j bet krievu 7,62-54 patronai ir 4200j.nu un ja tu arii nopirktu bizongaazeeju dragonu tad kur nemtu lodes?pie mums viegli var nopirkt 4,5 un 5,5 mm lodes,ja paskraida tad arii 6,35.tomeer neviens no veikaliem netirgo gaisa sautenes 6,35 kalibraa.ie mums.ievestaas neskaitiisim.protams ir iespeeja pasuutiit arii lozu atlejamo formu ,tacu man skiet jokaina doma cik akumulatorus vajadzees paarkauseet lai tikai piesautu optiku.manas domas ir taadas ka medniekam ar atlauju vispiemeerotaakais ir 6,35 kalibrs ,ap 100j jauda.ar taadu drosi var iet uz visu liidz bukam un siveeniem liidz gadam.tikai sautenej jaagarantee 30mm precizitaate 50 metru attaalumaa.
Uldi M - vai tiešām tā ir, ka mūsu valstī ir limitēti pneumatikas kalibri?
Ja man ir atļauja lielas jaudas pneumatikai, vai nevaru piemēram iegādāties DragonSlayeru 50 (12,7mm :))) ) kalibrā?
Klasifikatorā ir ieraksts:
Shin Sung Career Dragon Slayer 50 12,7 172 191*
Kurā normatīvajā aktā ir noteikts kalibru (4,5;5,5mm) ierobežojums?
vislabaakais ir nopirkt diana-350 magnum atsperi un izvirpot jaunu virzuli.virzula raseejumu var atrast krievu forumaa-guns.talks.ru.diaanas atspere ir pasuutaama riigaa laacpleesa ielas veikalaa pie dianas diileriem un maksaa 8 ls.vaacu atspere var iet pat 7000-8000 saavienus ,kameer hatsana atspere labi ja ceturto dalu.pasaam manseteem kvalitaate gan ir vienaada.
Slēpts
09.12.2009. 09:32
a kura manžete ir labāka Diānas vai Hatsana? man tās Diānas manzētes ir un ir arī uztaisīts verķīts, lai diānas manžeti piedzītu līdz 27 mm, tikai problēma tā, ka diānas manžete ir škiet 5 mm bieza, bet Hatsana 6 mm laikam un nevar uzbāzt uz hatsana virzuļa - paliek brīvs virzuļa priekša, kas sitas pret komresora sienu. Sanāk laikam taisit jaunu virzuli - ir vērts vispār? vai likt to pašu Hatsana manžeti?
atsperu tipa sautenes var attiistiit no katra cilindra-kompressora tilpuma atkariigu jaudu.maksimaalais ko var sasniegt ir 1 j no 2,3-2,5cm3.citiem vaardiem sakot ja gaisa sautenes kompressora tilpums ir 50 cm3 tad maksimaalaa jauda ir 20-22j.peec kompressora tilpuma sautenes var iedaliit 3 grupaas.mazjaudas-liidz 40 cm3-mp-512,slavia-614,634,cometa-100,220 un praktiski visas leetaas kiinietes-b-i,b-2,b-3 utt.videejaas jaudas-liidz 60 cm3.siis buutu visi gamo iznemot g-1250,610,sport,dianas-31,34,hatsani no 55-105,norikas.lielas jaudas-krievu mp-513,gamo-1250,hatsan-125,135,dianas-350,460.siim sauteneem kompressori ir no 60-84,8 cm3.lielaakais raadiitaajs ir hatsan-135.potenciaali visas gaisa sautenes ir biistamas taapeec vairums valstiis ir jaudas ierobezojumi,kautgan ir valstis kur ierobezojuma nav-igaunija,ukraina,jenki utt.kalibra ierobezojumi arii ir visai dazaadi-pie mums-4,5 un 5,5.igaunijaa-tikai 4,5,taapat krievijaa un ukrainaa.polijaa atlautaa jauda-17j,anglijaa apmeeram 18 j bet atlautie kalibri abaas peedeejaas-4,5,5,5,6,35.muusu valstii esosie 12 j ierobezojumi nemedniekiem liek man ieteikt 4,5 mm kalibru ,bet kam ir atlauja rotams 5,5.
Ja man ir atļauja lielas jaudas pneumatikai, vai nevaru piemēram iegādāties DragonSlayeru 50 (12,7mm :))) ) kalibrā?
Klasifikatorā ir ieraksts:
Shin Sung Career Dragon Slayer 50 12,7 172 191*
Kurā normatīvajā aktā ir noteikts kalibru (4,5;5,5mm) ierobežojums?