Ķīniešu QB-78 .22 4-5 stundu laikā mājas apstākļos pārtaisāma par PCP. Neizgatavojot jaunu rezervuāru pietiek ~5 šāvieniem ar jaudu virs 40J. Orģinālais CO2 rezervuārs tika testēts(hidrotests) līdz 350BAR darba spiedienam 150BAR.
interesanti ir ar gaisa sauteneem mediit zivis.ruduli,sapali,reizeem arii liidakas.gruutaakais ir iemaniitiesizreekinaat preciizu zivs atrasanaas vietu,jaanem veeraa gaismas lausana paarejot no gaisa uudenii.kad tas ir apguuts,liidz 10 cm dzilumaa var sekmiigi mediit.
es neaizraujos ar vaarnaam vairaakus gadus.kad dziivoju riigaa vaarnaam ligzda bija otrpus ielai un reizeem vinastisaam trauceeja guleet.kaadaa maija riitaa kad vinas atkal taisiija trobeli mani nervi neiztureeja un vienu sasaavu.taa nokrita uz gaajeeju celina un peec dazaam minuuteem kaada krivu maamina veda savu meitinu uz beernudaarzu .mazais blauj-popugaicek lizit,jemu naverno ploho.jutos visai suudiigi.
Slēpts
11.12.2009. 14:32
Plaanoju iegaadaaties MP-512M, ko teiksiet?
Kaadus uzlabojumus tai var/nepiecieshams veiks?
Kaadu optiku ieteiksiet?
šitās promethus ir labas bruņsitējas :D noprovēju 5.5 kalibrā, līdz 20 m ir ok un pēc šaudišanās ar birstīti jākasa no vītnēm plastmasa ārā, vienu paciņu izkriezu un pietika
visi gaisa sautenu razotaaji iznemot specializeeto-sacensiibu sautenu razotaaji greeko ar stobriem.nekad nav taa ka stobra izmeers buutu preciizs-kalibraa 4,5 tas var varieet no 4,49-4,52.taapat citos kalibros.lodiites ir jaapielasa prieks katra stobra.muusu veikalos ir maza iespeeja to izdariit.jsb lodes tie razotas ar diametriem 4,49.4,50,4,51,4,52.tas pats arii 5,5 un 6,35 kalibros.daudzi razotaaji razo tikai vienaa izmeeraa.ja mees saujam ar paaraak mazu lodi tad viitne uzgriezaas tikai deformaacijai vairaak paklautajai dalai-aizmugures konusam un lode var saakt kuulenot un nekur nevar traapiit.lodes formai arii ir liela noziime.visreciizaak lido lodes ar plakanu vai apalu priekseejo dalu.spicgalvainaas neskatoties uz vinu kareiviigo izskatu neder sausanai taalaak par 10-15 metriem.buutisks ir lodiites garums.jo taa ir garaaka jo tai ir mazaaka pretstiiba lidojumaa un taa lido taalaak un preciizaak.sacensiibaas lieto tikai lodes ar plakanu galu.lodes tieizgatavotas no dazaadiem materiaaliem-svins,alumiinijs,kombineetaas-svina vai teflona korpusaa iekauseets teerauda konuss vai lodiite.es tomeer ieteiktu lietot svina lodiites.lodiites svars arii var buut diezgan dazaads-4,5 mm kalibraa no 0,28-1,13 grami.vieglaakaas lodiites ir lietojamas pavisam mazas jaudas pneimatikai,lielas jaudas neimatika var so lodiiti izsaut ar aatrumu kas ir lielaaks par skanas aatrumu-330ms un lodiite lido loti nepreciizi.neiesaku aizrauties arii ar kombineetajaam lodeem un bezsvina lodeem jo var sabojaat stobra viitnes.lodes ar savdabiigaam formaam-piemeeram silver point nav prieks taalas sausanas.10-15 metri ,taalaak lidojums ir nestabils.kas attiecaas uz mani tad man patiik jsb exakt heavy ,h and h diablo baracuda ,gamo ts-10,5 un ts-18.
Slēpts
10.12.2009. 17:42
vēl gribējās provēt Defiant, bet tā arī neesmu nopircis, lai gan slavē viņas tāpat ka JSB
Kaadus uzlabojumus tai var/nepiecieshams veiks?
Kaadu optiku ieteiksiet?