Tāda tipa verķiem cenas no 330 līdz 900 angļu mārciņām. Es tiku lietojis gaiseni pa apm. 360 mārc. Vienīgā neērtība-apm. 5 min., kamēr ar sūkni piekačā 200 bar spiedienu(ja nav kompresora), tad tikai pārvelc aizslēgu un kapā 50-60 reizes, stroķis katram šāvienam pats paņem noteiktu porciju gaisa. Esmu piešāvis diezgan daudz trusīšu, zaķu, fazānu,baložu, šādai precei reklāma nav vajadzīga. Ja pirms katra šāviena jākačā-nu nezinu, kam tas vajadzīgs, tad jau vienkāršāk ar CO baloniņu.
nu redzi cenas.multikompresijas sautenes var nosaukt par ,,nabaga pcp,, .kas attiecas uz co-2 sauteneem tad saa tia pneimatikai ir loti liela atkariiba no aareejaa gaisa temperatuuras.taa pimeeram pie 20 graadiem gaisa temperatuuras spiediens ir 55-60 atmosfeeras.jo karstaaks,jo vairaak,jo aukstaaks jo mazaak.pie miinusiem sausana vispaar izpaliek.internetaa var redzeet kaa texsasaa ar co-2 pistoliiti crossman-2240 medii trususmuusu apstaaklos tas nav iespeejams...
Tad labāk iztikt ar atsperes verķi, nevis pēc katra šāviena raustīt, bet tas ir mans viedoklis, varbūt, ka kādam raustīšana šķiet OK.
Tas, ka nevar to turēt uzvilktu atsperi, ir pilnīgas muļķības, ja vien netur diennaktīm. Galu galā, kad atsperes spēks pavājinās - ņemam un to nomainam :)
attaisi internetaa ,,sharp innova,, ,tur viss ir.es vienkaarsi zinu kur taas dabuut.ss-kaa viens taadas tirgo bet ,,nedaudz,, daargaak-140ls.es neesmu spekulants ,mani pilniigi amierinaa 65 ls.kas attiecaas uz atsperu sauteneem tad varu paskaidrot ka man ir iespeeja izmeeriit lodes aatrumu -man ir hronograafs un drosi varu saciit ka pat 5-10 minuutees atspere zaudee liidz pat piektai dalai sava speeka.ja ir kaads neticiigais toms es varu to nodemonstreet.vieniigaas atsperes kas nezaudee jaudu ir pneimatiskaas -nu teiksim kautkas liidziigs auto bagaznieka amortizatoram.
Ir interese par pistolēm - vai ir nopērkamas ne pārlieku dārgi gaisa pistoles, kas būtu izmēru ziņā līdzīgas kaujas pistolēm un pietiekami precīzas šaušanas treniņiem 5m distancē? Tā runā, ka CO pistoles esot štruntīgas.
nav nekas traks ar to "raustīšanu". man bija crosman 10 reiz pumpeejamais - zvirbuljus, shaavu ar 2-4 reiz pumpeetu, vaarnas ar 10 - pie visa var pierast - krita kam bija jaakriit. tagad paargaaju uz atspereni - Fenix 400 (vai kaa tur) varu piekrist par to ka atspere uzreiz saak zaudeet speeku! nav man meeraamie aparaati, bet shaavu pa telefon graamataam (pa briivu pastaa speciaali desmitiem panjeemu) un peec pirmajaam nedeeljaam (jaunai atsperei) jau caursishana kriitas dramatiski (ikdienaa lietojot ar maximumu 1-3 minuushu uzvilktu pirms shaaviena)...
vispaar interesants piedaavaajums tas sharp innova vai Latvijaa kaads veikals tirgo to? gribaas veikalaa aptaustiit un tad varbuut panjemtu pa 65ls
Tas, ka nevar to turēt uzvilktu atsperi, ir pilnīgas muļķības, ja vien netur diennaktīm. Galu galā, kad atsperes spēks pavājinās - ņemam un to nomainam :)
vispaar interesants piedaavaajums tas sharp innova vai Latvijaa kaads veikals tirgo to? gribaas veikalaa aptaustiit un tad varbuut panjemtu pa 65ls