Šodien vārdadienu svin Ludmila, Laimdots, Laimiņš, rītdien - Līga
Top Image

Forums

Tēmas nosaukums - sporta un mediibu gaisa sautenes

Informācija

Šajā diskusijā piedalās 20 lietotāji. Komentāru skaits 10. Pēdējais viedoklis 18.10.2013. 08:39

Uldis
Pēdējo reizi manīts 2012-12-03 11:41
Lietotāja statuss: Nopietnais vērotājs
Atrašanās vieta: olaines pagasts
Aprīkojums: pcp ar 2078 ,kakene
Suņi: friidis ,traks gailis,5 kaki
09.12.2009. 21:22
tagad varam pieveersties pasaam jaudiigaakajaam gaisa sauteneem.pcp-tulkojumaa-pre charded pneumatic.kalibri-no 4,4-20mm.jauda no daziem j liidzpaari pat 1000 j.visaam pricips viens,izpildiijumi dazaadi.sporta pasaulee visaugstaak koteejaas air arms un steyer gaisa sautenes,medniekiem-air arms klons b-51 ,carreerun veel vesels bars citu razotaaju ierocu.konstruktiivi pcp sautenes ir liidzveertiigas co2 sauteneem,vieniigaas atskiriibas ir izmantojamaa spiedienaa ,gaisa vai citas saspiestaas gaazes sastaavaa un vaarstu konstrukcijaa.liidz ar to daudzas co2 sautenes un pistoles ir loti viegli paarveidot par pcp.tacu uzreiz jaabriidinaa-necensties to dariit maajas apstaaklos.gaisa rezervuaars-pastaisiitais jaapaarbauda ar vismaz 2 reizes lielaakaa siedienaa,pie tam tas jaadara saspiezot ellu.kaapeec-ellas izpleesanaas koeficients ir 1,0012 procenti ka meer gaisam gaisam pie 400 atm tas ir 386.rezervuaara pliisanas rezultaataa ar gaisu pildiits rezervuaars ir liidziigs granaatai kameer ar ellu pildiitais saaks vienkaasi teceet.
Uldis
09.12.2009. 21:35
gaisa sauteneem ir sava vieta taas var izmantot gan trenniniem gan mediibaam ,galvenais zinaat prieks kam taa ir vajadziiga.ja rodas jautaajumi -rakstiet,ieteiksu un ja vajag arii paliidzeesu.
Uldis
09.12.2009. 22:07
mana sodienas siikaa praksiite-krievu m-512.apzaageeju stobru liidz 300 mm,uzstaadiju stobra atsvaru-garums uz stobra-8 mm pec stobra-120 mm,urbums-8,5-prieks 4,5 mmsautenes pilniigi pietiekosi,aareejais diam liidz konusam-20 graadi=150mm.laidnee-400 grami svina,stobra ,,faska,, ,gamo mansete,izvirpots ,,zadniks,, par31 mm ,hatsan 70 atspere ,gamo 3-9-40 wr optika.rezultaats-peec diizela beigsanaas-o,68 gr 193-195 ms,,,kuca,, 30 metru distancee-15-25mm.pasuutiitaajs apmierinaats.izmaksa-70 ls.
Uldis
09.12.2009. 22:38
man te mazdeels jaaskata taapeec piemirsupatekt to ka pireguleeju ar diablo baracuda.pamatiigs s...parasti to daru ar ysb lodeem,atka riibaa no kalibra viniem ir 4,49,50,51, un 5,50,51,52 .vispaar cehi malaci ,jsb lodeem aizmugureejaa dala nav samociita kaa vinu pasu ruupniica taisiitajaam barakudaam.liels greeks ir aizrausties ar gamo lodeem.taapat neiesaku octoy ,vai tamliidziigaam.veel negatiivs iespaids ir no krievvu blik lodeem.vinaamraksturiigaa vaina-paaraatra exlodeesana.man pasam atiik 4,5 kalibraa jsb magnum,5,5 kalibraa tas pats bet ja jaalauz ,,sienas,,tad h andh ,,supermagnum-1,37 grami.varbuut es kautko uzrakstiiju nepareizi,nu atvainojiet.
Uldis
09.12.2009. 23:13
veel jaanem veeraa tas ka gaisa sauteneem pasas lodes veids ir ar lielaaku ballistiskaas pretestiibas koeficientu.sakaraa ar nepiekosies jaudu bet nepieciesamiibu peec agstas precizitaates forma lodeem ir uz 2 atbalsta punktiem,visbiezaak uz viena.viitnes garums parasti ir no 350-450 mm.lode izlido ar griesanaas aatrumu1200-1500 apgriezini sekundee.slodze uz lodes detalaam saniedz 1000g robezu.g-tas ir zemes pievilksanas speeks.1,o-protams.svins burtiski pievalceejaas tuvinoties stobra sienaam.kaapeec es to uzsvaru?taapeec ka gaisa sauteneem nav taas milziigaas energijas rezerves kura ir pulvera sauteneem.vispaar ja labi sauj ar gaisa sauteni tad buusi snaiperis,ja slikti ,,raketciks,, .
Dairis
Dairis
Pēdējo reizi manīts 2017-09-27 12:09
Atrašanās vieta: ziemeļvidzeme
10.12.2009. 17:18
ludzu uldi pastasti kapec greks ir aizrauties ar gamo lodēm? es vi;nas uzskatiju (uzskatu) par labam. man visvairak nepatik čehu skorotis tas saucamas boxing(manuprat ta viņas sauca). ludzu varbut pastasti nedaudz par lodem. cik sakatos jus esat ļoti laba lietas kursa. varbut uztaisit jaunu temu tieši par lodem.
Slēpts
10.12.2009. 17:40
man personīgi arī labākas ir JSB exact lodes ar šīm dabonu vismazāko izkliedi un lai arī cik dīvaini neliktos, viņas lido ātrāk/jaudīgāk salīdzinot ar citām
Slēpts
10.12.2009. 17:42
vēl gribējās provēt Defiant, bet tā arī neesmu nopircis, lai gan slavē viņas tāpat ka JSB
Uldis
11.12.2009. 08:53
visi gaisa sautenu razotaaji iznemot specializeeto-sacensiibu sautenu razotaaji greeko ar stobriem.nekad nav taa ka stobra izmeers buutu preciizs-kalibraa 4,5 tas var varieet no 4,49-4,52.taapat citos kalibros.lodiites ir jaapielasa prieks katra stobra.muusu veikalos ir maza iespeeja to izdariit.jsb lodes tie razotas ar diametriem 4,49.4,50,4,51,4,52.tas pats arii 5,5 un 6,35 kalibros.daudzi razotaaji razo tikai vienaa izmeeraa.ja mees saujam ar paaraak mazu lodi tad viitne uzgriezaas tikai deformaacijai vairaak paklautajai dalai-aizmugures konusam un lode var saakt kuulenot un nekur nevar traapiit.lodes formai arii ir liela noziime.visreciizaak lido lodes ar plakanu vai apalu priekseejo dalu.spicgalvainaas neskatoties uz vinu kareiviigo izskatu neder sausanai taalaak par 10-15 metriem.buutisks ir lodiites garums.jo taa ir garaaka jo tai ir mazaaka pretstiiba lidojumaa un taa lido taalaak un preciizaak.sacensiibaas lieto tikai lodes ar plakanu galu.lodes tieizgatavotas no dazaadiem materiaaliem-svins,alumiinijs,kombineetaas-svina vai teflona korpusaa iekauseets teerauda konuss vai lodiite.es tomeer ieteiktu lietot svina lodiites.lodiites svars arii var buut diezgan dazaads-4,5 mm kalibraa no 0,28-1,13 grami.vieglaakaas lodiites ir lietojamas pavisam mazas jaudas pneimatikai,lielas jaudas neimatika var so lodiiti izsaut ar aatrumu kas ir lielaaks par skanas aatrumu-330ms un lodiite lido loti nepreciizi.neiesaku aizrauties arii ar kombineetajaam lodeem un bezsvina lodeem jo var sabojaat stobra viitnes.lodes ar savdabiigaam formaam-piemeeram silver point nav prieks taalas sausanas.10-15 metri ,taalaak lidojums ir nestabils.kas attiecaas uz mani tad man patiik jsb exakt heavy ,h and h diablo baracuda ,gamo ts-10,5 un ts-18.
Slēpts
11.12.2009. 09:34
šitās promethus ir labas bruņsitējas :D noprovēju 5.5 kalibrā, līdz 20 m ir ok un pēc šaudišanās ar birstīti jākasa no vītnēm plastmasa ārā, vienu paciņu izkriezu un pietika