Nu jā.... trakas tās štellītes, nenovēlu nevienam ar tādiem saskarties. Bet gribētos redzēt, vai par šādiem pārkāpumiem reāli arī kāds tiks sodīts?????? Jeb tikai atkal, kā jau pie mums pierasts, augstās aprindās... sabiedriskais fuii........... un viss notiekas!
Jā,tagad es arī ticu,ka var pajautāt:"Vai,tad bukam arī ragi ir".Un vēl tikai tagad pieleca,kas par steigu,ka pirmajā gadā jau var medīt ar vītņoto un tādi sīkumi,kā pirmo sezonu vajadzētu nostaigāt dzinējos,es vispār nepieminēšu.Paldies kolektīva vadītājam,mūsu pusē šie fokusi cauri neiet-viss ir pa vecam.
Esmu pārliecināts, ka tas notiek jau gadiem (gadu desmitiem) un ne tikai ar mednieku apliecībām! Uzskaitījums varētu būt bezgalīgs, ko tik nevar nopirkt pa naudu, it sevišķi, ja esi augstā amatā :) Un mums, mazajiem, ar to ir jāsamierinās, jo tas atļauts tikai lielajiem :D
Daudzi labi likumi ,kas uzturēja drošību medībās ir atmesti lai izdabātu kungiem -vītņstobram stāžs,medniekam dzinēja gads vai divi un tā tālāk,TIE IR DAUDZ SVARĪGĀKI DROŠĪBAI ,KĀ TAGAD BĪDĪTIE ŠAUŠANAS PĀRBAUDĪJUMI.Kaut kāds pi...ts notiekās ,vai neviens no likumdevējiem vairs loģiski nedomā-tikai latus skaita?
Principā interesanti - pirkta mednieka apliecība, tātad, nav bijis tiesisks pamats iegūt ieroča atļauju. Tātad, principā, ierocis iegūts nelikumīgi! Tas savukārt ir ar nodomu veikts noziedzīgs nodarījums, kurā iesaistīti ieroči - tātad, ieroča atļaujas, jebkādas, saņemšana, vairs mūžam nav iespējama, vismaz Latvijā.
Diemžēl, nav jau mums tādu prokuroru, kas tādu ķēdīti gribētu pierādīt :(
Nu Arni Tu laid, ja man un Tev tādi sūdi būtu, tad jau pierādītu i ne šo vien, bet tiem ļautiņiem... nu diezvai un ja viņu, kā izskanēja ir ap 70 cilvēku...šaubos dikti šaubos...
Raimond atceries kd nokēra pārīti no deputātiem par maļikošanu lašupītē, un kas bija, nekā, no sākuma bija riktīgā ažiotāža, bet beigās viss noklusa un viss ar to beidzās, iestājies klusums, šajā situācijā norausies tikai vienkāršie mirstīgie, jo tas pats Kalvītis ja pierādīsies ka viņš ieguva mednieka apliecību neoficiāli, tad tas viss tiks noklusēts, vot redzēsiet, tā un būs!!!
Tikai gribētu ja tomēr pierādīs ka it kā Kalvītis visus ekšus nokārtoja, noklausījās tās n-tās stundas, kā viņš to reāli paspēj???? Sēdēt Saeimā, lidot pa pasauli, iepirkt daž ne dažādus zemes un īpašumus, kā ārī veikt visādas apmācības, tad kiborgam jābūt , nav jāguļ diennaktī 48 stundas!!! Kā saka vēlreiz pierādās ja ir nauda tad pašu vellnu var nopirkt!!! Diemžēl vēlāk cieš no tā nevis likuma pārkāpējs, bet vienkāršie cilvēki!!!!
Diemžēl, nav jau mums tādu prokuroru, kas tādu ķēdīti gribētu pierādīt :(
Tikai gribētu ja tomēr pierādīs ka it kā Kalvītis visus ekšus nokārtoja, noklausījās tās n-tās stundas, kā viņš to reāli paspēj???? Sēdēt Saeimā, lidot pa pasauli, iepirkt daž ne dažādus zemes un īpašumus, kā ārī veikt visādas apmācības, tad kiborgam jābūt , nav jāguļ diennaktī 48 stundas!!! Kā saka vēlreiz pierādās ja ir nauda tad pašu vellnu var nopirkt!!! Diemžēl vēlāk cieš no tā nevis likuma pārkāpējs, bet vienkāršie cilvēki!!!!